r5 3600 valorantta 80-85 derece

Tecan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
@Abdullah Hacıgül abi ne yapayım itopyayı mı arayayım bu normal değil yani direkt bakar msn şu değerlere %36 kullanımda 83 derece

Çok garip hangi programı kullanıyorsun değerleri görmek için.

Allah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.

Allah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.
normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta da kaç alıyorsun abi @crazyreign

normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normal
90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.

90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.
bugün herkes itopyayı ara ara ara dedi ben de bir sorayım dedim

iyi o zaman 90 95 ise sıkıntı yok abi

sağol

CBU kapat onun yüzünden voltajda dalgalanmalar oluyor bu sıcaklıkta bişey yok ama çok takıyorsan kafaya dediğimi yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,343
Üyeler
184,432
Son üye
aahmetfaruk_
Geri