Tecan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
@Abdullah Hacıgül abi ne yapayım itopyayı mı arayayım bu normal değil yani direkt bakar msn şu değerlere %36 kullanımda 83 derece
normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normalAllah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.
90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normal
bugün herkes itopyayı ara ara ara dedi ben de bir sorayım dedim90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.
iyi o zaman 90 95 ise sıkıntı yok abi90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.
İlk defa pc almış galiba ve korkuyor normal korkması ben de korkardım90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.
itopya sana bir şey yapamaz ki? Onların umurunda değil yani.bugün herkes itopyayı ara ara ara dedi ben de bir sorayım dedim
GTA V oynamıyorum, ayrıca benim kasam farklı o yüzden karşılaştırmak doğru olmaz.gta da kaç alıyorsun abi @crazyreign
İlk defa PC almış galiba ve korkuyor normal korkması ben de korkardım
[/QUOTE
bende korktum ve olanlar..