r5 3600 valorantta 80-85 derece

yok sakinim cümle agresif gözüküyor kusura bakma
boşver be olur öyle sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu sistemin inceleme videosunda stok fanla bundan daha iyi sıcaklık değerleri vardı.
Kasa farklıdır belki
Ortam sıcaktır
Ve valorant işlemci bazlı bir oyun sıkıntı yok yani değerlerde normal ;)

boşver be olur öyle sıkıntı yok

Kasa farklıdır belki
Ortam sıcaktır
Ve valorant işlemci bazlı bir oyun sıkıntı yok yani değerlerde normal ;)
yok dostum ortam soğuk da arasıra kasadan cızırtı sesleri geliyor onu çözemedim

yok dostum ortam soğuk da arasıra kasadan cızırtı sesleri geliyor onu çözemedim
tam cızırtı mı onu da bilmiyorum

Kasa havalandırmanız kötü ola bilir, ve ya kasayı kapalı bir alana koymuş ola bilirsin

yani şöyle diyim eğer valorantta ses geliyorsa sadece işlemci fanı olma ihtimali var ya da eski parça varsa eğer belki onun fanından kaynaklanıyor olabilir fanları temizleyip yağladığında kesilir bir nebze
valoranta girince oluyor

valoranta girince oluyor
dostum işlemci fanından kaynaklanıyor sanırsam o da sıcaklıklar 80 dereceleri gördüğünden dolayı
sıcaklık bilgisayar uzun süre kullanıldığından yükseliyor olabilir ve arka planda açık olan uygulamaların etkisi olabilir

dostum işlemci fanından kaynaklanıyor sanırsam o da sıcaklıklar 80 dereceleri gördüğünden dolayı
sıcaklık bilgisayar uzun süre kullanıldığından yükseliyor olabilir ve arka planda açık olan uygulamaların etkisi olabilir
eğer bilgin varsa bios üzerinden ayar yapıp daha sessiz çalışmasını ya da daha serin çalışması için ayarlayabilirsin ve eğer overclock yaptıysan kapatmanı tavsiye ederim çünkü sisteminin şuan ki oyunlar için pek overclock'a ihtiyacı yok bence

eğer bilgin varsa bios üzerinden ayar yapıp daha sessiz çalışmasını ya da daha serin çalışması için ayarlayabilirsin ve eğer overclock yaptıysan kapatmanı tavsiye ederim çünkü sisteminin şuan ki oyunlar için pek overclock'a ihtiyacı yok bence
overclock falan yapmadım ki bugün saat 2 de teslim aldım kurması falan saat 3 gibi driverleri falan kurdum o zamandan sonra açık bu saate kadar

overclock falan yapmadım ki bugün saat 2 de teslim aldım kurması falan saat 3 gibi driverleri falan kurdum o zamandan sonra açık bu saate kadar
hayırlı olsun kankam ama dediğim gibi 80 derece falan pek sıkıntı değil takma kafana ileride güzel bir soğutucu alırsın kafan rahat olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,233
Üyeler
184,418
Son üye
Borewin
Geri