İşte deniyemiyorum ya bilmiyorum da ekran açılırmıAcil olan yeri neresi elinde varsa denersiniz
İşlemcin APU olmadığından ekran kartsız monitöre görüntü veremezsiniz. (Ne demek istediğinizi anlamadım)Sa herkese hayırlı ramazanlar benim sıfır gigabyte b450m s2h v2 anakart ve r5 3600 varda ben bunları denemedim tekde açılırmı yani bios güncelleme yapmam gerekiyor mu acil
İşlemcin APU olmadığından ekran kartsız monitöre görüntü veremezsiniz. (Ne demek istediğinizi anlamadım)ekran kartım var da anakart işlemciyi görürmü onu bilmiyorum
İşlemcide sorun yoksa öyle bir şey olacağını sanmıyorum.ekran kartım var da anakart işlemciyi görürmü onu bilmiyorum
Anladım bazı yerlerde bakdım da eski işlemci takıp biosu güncelle sonra r5 3600 takın diyorlarİşlemcide sorun yoksa öyle bir şey olacağını sanmıyorum.
anakartın kutusunda Ryzen 3000 series ready yazıyorsa yapmanıza gerek yok bios update eğer yazmıyorsa yapmanız lazımAnladım bazı yerlerde bakdım da eski işlemci takıp biosu güncelle sonra r5 3600 takın diyorlar![]()