Hiçbir ayarını ellemedim.İçine uçak mı kaçtı bunun ne o yahu boşta 60 derece ? Ghz i sabitlediniz mi ?
Dostum kesinlikle bi garantiye gönder sana artık sıfırını mı verirler naparlar.Hiçbir ayarını ellemedim.
Dostum kesinlikle bi garantiye gönder sana artık sıfırını mı verirler naparlar.
Bir ayar mı çekmem lazım?Prime95 testinde 10 dk sonra kapanıyor.Dostum kesinlikle bi garantiye gönder sana artık sıfırını mı verirler naparlar.
Hocam senin dediğin doğru burda haklısın pardon.Yanlış yönledirme yapıyorsun.
Dostum işlemcin stress testinde kaç V çekiyor bakar mısın? Bazı anakartlar aşırı fazla voltaj veriyor, yani işlemciyi garantiye göndersen bile bir şey değişmeyecek.
Hocam kandes arkadaşın dedikleri doğru onun dediklerine bir bakın isterseniz.Bir ayar mı çekmem lazım?Prime95 testinde 10 dk sonra kapanıyor.
Nasıl bakabilirim ve Prime95'i nerden indirebilirim?PC'ye format atmıştımda.Yanlış yönledirme yapıyorsun.
Dostum işlemcin stress testinde kaç V çekiyor bakar mısın? Bazı anakartlar aşırı fazla voltaj veriyor, yani işlemciyi garantiye göndersen bile bir şey değişmeyecek.
Hocam senin dediğin doğru burda haklısın pardon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kandes arkadaşın dedikleri doğru onun dediklerine bir bakın isterseniz.
Nasıl bakabilirim ve Prime95'i nerden indirebilirim?PC'ye format atmıştımda.
Kaç V çektiğine nerden bakabilirim?Aslında kısmen haklısın, mesela işlemcinin stok fanında bir sıkıntı falan vardır. Tabii önce voltaja bakılmalı.
Mesela voltaj düşürme işlemi yapmadan önce bir arkadaş 91 derece görüyordu, 91 dereceden 65 dereceye düşürdük.
Google'a ''Prime95 indir'' yaz indir.
İnternetten indir kur exe sini kendi sitesinde vardır download linki. Bir bakayım https://www.guru3d.com/files-details/prime95-download.htmlNasıl bakabilirim ve Prime95'i nerden indirebilirim?PC'ye format atmıştımda.
Kaç V çektiğine nerden bakabilirim?