r5 5500 boşta 70 derece

Servet ünal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Merhaba arkadaşlar R5 5500 kullanıyorum boştayken 70-75 arası gösteriyor ama elimi değdiğimde soğuk gibi oyun oynuyorum 80'i geçmiyor elimi kasaya değdiğimde sıcak olduğunu hissediyorum sizce yanlış ölçüyor olabilir mi MSI Afterburner ve Ryzen Master'dan baktım ikisi de aynı sonuç kasam mesh değil ve stok soğutucu şimdiden teşekkürler

hava sıcaklığı ne kadar bir de alalı ne kadar oldu

Yok değildi son 3-5 gündür böyle tahminimce ben farkedeli 2 gün oldu ama değerler yanlış bence boşta 70 Ken oyunda 75 oluyor
boştaykenden kasıt nedir, coretemp i aç ve 10 saniye hiçbir şey yapma, herhangi bir sekmeye tıklasan bile sıcaklık fırlıyor

normal o zaman.
Boştan kasıt ney hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boştan kasıt ney hocam
Masaüstünde sadece ryzen master açıkken 35 derece ama tarayıcıda video izlerken forumda gezerken falan 70 oluyor normalmi sizce

normal o zaman.
Hocam hiç ellemedim aynı şekilde dururken bir anda 65 derecelere çıktı sadece ryzen master açık masaüstünde

normal o zaman.
Virüs falan olma ihtimali varmı böyle bir şey olurmu yani

normal o zaman.
Virüsten olup olmadığını sıfırlama dan anlayabilirmiyim acaba ha birde formatı nasıl atacağım acaba

Son düzenleme:
Boştan kasıt ney hocam

Masaüstünde sadece ryzen master açıkken 35 derece ama tarayıcıda video izlerken forumda gezerken falan 70 oluyor normalmi sizce

Hocam hiç ellemedim aynı şekilde dururken bir anda 65 derecelere çıktı sadece ryzen master açık masaüstünde

Virüs falan olma ihtimali varmı böyle bir şey olurmu yani

Virüsten olup olmadığını sıfırlama dan anlayabilirmiyim acaba ha birde formatı nasıl atacağım acaba
normal.

Merhaba arkadaşlar R5 5500 kullanıyorum boştayken 70-75 arası gösteriyor ama elimi değdiğimde soğuk gibi oyun oynuyorum 80'i geçmiyor elimi kasaya değdiğimde sıcak olduğunu hissediyorum sizce yanlış ölçüyor olabilir mi MSI Afterburner ve Ryzen Master'dan baktım ikisi de aynı sonuç kasam mesh değil ve stok soğutucu şimdiden teşekkürler
Hocam bende de r5 3600 var sizin sıcaklıkları oyun açıkken alıyorum.Cpu soğutucunuz nedir ? Bide virüs bulaşma ihtimali yüksek görev yöneticisinden kontrol edin

ryzen 5500 boşta mümkün değil 70lerde olması. oyunlarda vs anca 70 75lere çıkıyor. termal macun yenile yada kasan hava almıyordur kasa mesh mi? fan dizilimi vs...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,177
Üyeler
197,147
Son üye
MEYPROO
Geri