şuan kullanıyorum gayet iyi iş yapıyor en fp işlemci 5600 den bütçen az ise bu arada 3 aylık kutulu faturalı garantili elimde var noralde 1800 sana ern son 1500 olurMerhaba arkadaşlar, R5 5500 çok mu kötü? Cidden işlemci çok kötüleniyor.
hocam bende kullanıyorum r5 5500 Yani çok mu kötü onu merak ediyorum boşuna mı para verdikşuan kullanıyorum gayet iyi iş yapıyor en fp işlemci 5600 den bütçen az ise bu arada 3 aylık kutulu faturalı garantili elimde var noralde 1800 sana ern son 1500 olur
Fiyatı biraz yüksek onun dışında o kadar kötü değil.hocam bende kullanıyorum r5 5500 Yani çok mu kötü onu merak ediyorum boşuna mı para verdik
hocam kullanıyosan o snein bileceğin iş kendin kullanıyorsan bilmiyor musun kötü mü iyi mi ?hocam bende kullanıyorum r5 5500 Yani çok mu kötü onu merak ediyorum boşuna mı para verdik
skgslashkzhsndudlhkdgdjxuwnjsdnıfmsıxbforezalet intel core 2 duo daha iyidir. en fazla gt 1030 felan kullanırsın. Hatta bence abeküs bile daha iyi hızlıdır.
R5 3600 ile aynı hemen hemen.Merhaba arkadaşlar, R5 5500 çok mu kötü? Cidden işlemci çok kötüleniyor.
3-5FPS belki.5500 daha iyi performans vermiyor mu?