Her şey dahil bir sistem topladım. Eksikleri nelerdir neyi değiştirmeliyim yazar mısınız.
İlerde saten yeni sistem alcam. Kardeşime veririm.AM4 ölü yatırım. ilerde bir işlemci değişikliği için çok fazla şey değiştirmeniz gerekecek.
Örnek bir sistem atabilir misiniz?4060 ddr4 sisteme o kadar para mı verilir allah aşkına
İlerde saten her şeyi değiştircem. Kardeşime veririm
Attığınız sistemi dün bakmıştım daha pahalıya geliyor çünkü ben 1TB SSD + 2TB HDD + Soğutucu + B anakart alırsam ve kendim takmak zorunda kalıcağım için daha mantıksız gördüm.Bunda işlemciyi r5 5600'e yükselttiğinizde 23k tutuyor daha mantıklıAMD R5 5500 - RTX 4060 8G OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RTX 4060 8G OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığınız sistemi dün bakmıştım daha pahalıya geliyor çünkü ben 1TB SSD + 2TB HDD + Soğutucu + B anakart alırsam ve kendim takmak zorunda kalıcağım için daha mantıksız gördüm.
3TB SSD pahalı olduğu için HDD almak istedim hikayeli oyunları oraya atıcam.hdd gereksiz
Son 2 haftadır her gece 5 saat bunlara bakıyorum isteklerimi karşılamıyor ben sadece r5 5600 + 4060 istesem kafi ama giriş seviye anakart 500gb SDD soğutucu ve HDD aldığım için o da 35K yı bulucaktır bunları söylemeyi unutmuşum kusura bakmayınsizin de baktığınız sitede 7500f 4060 sistem alınabiliyor 28k ya garip
teker teker toplamayı deneyebilirsin isteklerini karşılayan bir sistem yoksa3TB SSD pahalı olduğu için HDD almak istedim hikayeli oyunları oraya atıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son 2 haftadır her gece 5 saat bunlara bakıyorum isteklerimi karşılamıyor ben sadece r5 5600 + 4060 istesem kafi ama giriş seviye anakart 500gb SDD soğutucu ve HDD aldığım için o da 35K yı bulucaktır bunları söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın