Neler Yeni

R5 5600 İçin Hangi Soğutucuyu Almalıyım

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
YUNUS
Arkadaslar Yeni Pc Topladim
Sadece Oyun oynarken . 1 veya 1.5 Saat Sonra Pc bir anda Kapaniyor
İşlemci Stok Soğutucu İle Kullaniyordum Araştirdim Bu işlemci çok ısınan bi İslemciymiş Soğutucu şart diyorlar

snowman t6 ultra
snowman t5
Wraith prism soğutucu

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bendede 5600 var stok soğutucu ile Lol ve Render işlerimde kullanıyorum çok ısındığı söylenemez benim işlerim için. Öyle kapanacak kadar yük bindiriyormusun ? Belkide fan tam oturmamış yada farklı bi arıza olabilir. Stok soğutucu var diye kapanacağını sanmıyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
YUNUS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede 5600 var stok soğutucu ile Lol ve Render işlerimde kullanıyorum çok ısındığı söylenemez benim işlerim için. Öyle kapanacak kadar yük bindiriyormusun ? Belkide fan tam oturmamış yada farklı bi arıza olabilir. Stok soğutucu var diye kapanacağını sanmıyorum.
Hocam Peki neden dir ?
Ekran kartida 70.75 arası geziyor Kasa Kapaklarinida Söktüm oyle Aciyorum pc yi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam Peki neden dir ?
R5 5600 stok soğutucu ile kurtarmaz hocam. Forumda araştır en az 500 konu bulursun bununla ilgili. Snowman alabilirsin bütçenin artma ihtimalı varsa se 214 xt iyi soğutucudur.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Hocam Peki neden dir ?
valla hocam o konuda çok bilgim yok ama bende stok soğutucu var. Günlük 4 5 saat lol. 3 4 saat edit yapıyorum Render alıyorum. Hic ışıların yükseldiğini görmedim. Stok soğutucu ile ısınan arkadaslar belkide güç isteyen isler kullanıyorlardır orasını bilemem ama siz de ne yaparken kapandığı da önemli.Sogutucu oturmamıştır,macun sürülü değildir yada soğutucudaki jelatin sökülmeden takılmıştır. Görmeden yorum yapmayayım.Ama stok soğutucu ile kullanan biri olarak kapanmadigini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
YUNUS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam o konuda çok bilgim yok ama bende stok soğutucu var. Günlük 4 5 saat lol. 3 4 saat edit yapıyorum Render alıyorum. Hic ışıların yükseldiğini görmedim. Stok soğutucu ile ısınan arkadaslar belkide güç isteyen isler kullanıyorlardır orasını bilemem ama siz de ne yaparken kapandığı da önemli.Sogutucu oturmamıştır,macun sürülü değildir yada soğutucudaki jelatin sökülmeden takılmıştır. Görmeden yorum yapmayayım.Ama stok soğutucu ile kullanan biri olarak kapanmadigini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Eywallah Kardesim saol Bilgi için

Sistemi 4K 60 fps de Oyun oynamak için kullaniyorum
Başkada bisey yaptigim yok
Ama yakin zamanda W11 güncelledim. Format atmadan. Acaba Yazilimsal bi sorun olabilirmi diye Geliyor aklima

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Arkadaslar Yeni Pc Topladim
Sadece Oyun oynarken . 1 veya 1.5 Saat Sonra Pc bir anda Kapaniyor
İşlemci Stok Soğutucu İle Kullaniyordum Araştirdim Bu işlemci çok ısınan bi İslemciymiş Soğutucu şart diyorlar

snowman t6 ultra
snowman t5
Wraith prism soğutucu
hocam 214xt aldım bende 95 derece oluyordu god of warda 60 65e felan düştü bilgine 70i geçmiyor hiç bi oyunda hatta 60 65i bile zor görüyor diyebilirz

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Şuan için bi fikrim yok yukardakiler harici hocam.Daha bilgili hocalarımız varsa uğrayıp aydınlatabilir belki.

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
YUNUS
hocam 214xt aldım bende 95 derece oluyordu god of warda 60 65e felan düştü bilgine 70i geçmiyor hiç bi oyunda hatta 60 65i bile zor görüyor diyebilirz
İleriye donuk olmasi icin Bende alacam Bi soğutucu insallah İşe yarar hocam
Bildigim kadari ile 100 derecenin üstünde pc kapanmasi lazim .. aman Ben hiç gormedim oyle yüksek sıcakliklari

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
İleriye donuk olmasi icin Bende alacam Bi soğutucu insallah İşe yarar hocam
Bildigim kadari ile 100 derecenin üstünde pc kapanmasi lazim .. aman Ben hiç gormedim oyle yüksek sıcakliklari
alırsanız ileriye dönük çok iyi bir yatirim olur hocam pişman olmazsınız. Fiyat performans küle tipi bir soğutucu sizi üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom