Neler Yeni

R6 aşırı ısınma ve yüksek cpu ve gpu kullanımı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 1 haftadır rainbow six siege oynuyorum fkat ekran kartı ve işlemcim resmen alev gibi yanıyor . Bu başka oyunlarda olmuyor , şimdi diyebilirsiniz hava sıcak normal ama froza 4 ultra ayarlarda bile ekran akrtım çok az ısınıyor işlemcim ise r6 ya göre 2 kat daha soğuk . Üstelik R6 da oyuna girmeden sadece ana menüde bile ekran kartım 70 derecede işlemcim ise yanma düzeyinde sıcak . Pc mde kaspersky var kaç defa tarama yaptım temiz çıktı ki zaten şüphelenecek bir durum da göstermedi hiç pc şuana kadar. Bunun nedeni nedir ayarlar en düşükte olmasına rağmen ana menüde bile yanıyor pc bu durum pc min parçalarına zarar verecek diye korkuyoru artık.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Çok ısınıyor?
Sıcaklık değerleriniz nedir?
Sisteminiz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi ekran kartımın derecesini nvidia dan baktığımda 70 in altına düşmüyor keza işlemcim de aynı şekilde olduğunu düşünüyorum çünki aşırı fazla ısınmakta ve bu durum sadece r6 da olmakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ısınıyor?
Sıcaklık değerleriniz nedir?
Sisteminiz nedir?
pc özelliklerim rtx 2060 asus rog strix işlemcim i59400f

NespaY

80+ Silver
Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 1 haftadır rainbow six siege oynuyorum fkat ekran kartı ve işlemcim resmen alev gibi yanıyor . Bu başka oyunlarda olmuyor , şimdi diyebilirsiniz hava sıcak normal ama froza 4 ultra ayarlarda bile ekran akrtım çok az ısınıyor işlemcim ise r6 ya göre 2 kat daha soğuk . Üstelik R6 da oyuna girmeden sadece ana menüde bile ekran kartım 70 derecede işlemcim ise yanma düzeyinde sıcak . Pc mde kaspersky var kaç defa tarama yaptım temiz çıktı ki zaten şüphelenecek bir durum da göstermedi hiç pc şuana kadar. Bunun nedeni nedir ayarlar en düşükte olmasına rağmen ana menüde bile yanıyor pc bu durum pc min parçalarına zarar verecek diye korkuyoru artık.
Ekran kartın 70 dereceyse normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Ekran kartın 70 dereceyse normal.
Peki ana menüde olmama rağmen neden 70 garip geldi bana açıkcası şuana akdar hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım god of warı ultrada ekran kartı 60 dereceyi geçmeden bitirdim

NespaY

80+ Silver
Peki ana menüde olmama rağmen neden 70 garip geldi bana açıkcası şuana akdar hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım god of warı ultrada ekran kartı 60 dereceyi geçmeden bitirdim
Hayır 70 derece garip değil gayet normal evham yapıyorsunuz sadece galiba çok anlamıyorsunuz bu işlerden.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Hayır 70 derece garip değil gayet normal evham yapıyorsunuz sadece galiba çok anlamıyorsunuz bu işlerden.
evet neredeyse hiç anlamıyorum ama dediğim gibi sadece bu oyunda bu sorunları yaşadığım için garip geldi . Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi günler

Top Bottom