Neler Yeni

R6 hala oynanıyor mu

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
Bugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Bugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı
Evet

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Tabii ki var hala serverlar dolu ve bu indirimle daha da oyuncu kazanacaktır ben de oynuyorum her gün

johndoe

80+
Oynanıyor, ama en iyi arkadaşım çagırsa oynamam. Oyuncu kitlesi Hiroşima'dan toxic bir oyun. Üstüne üstlük yapanların kafası bir tarafında ne yaptıklarıyla ilgili oyunda. İlk sezonlarda ve betada en iyi durumdaydı, gerisi çöplük vadisi başka bir şey degil. 5'e 5 full iki squad bile tamamlasanız oyun çöp bence bu dandik yeni operatorler, anlamsız harita tercihleri ve benzer nedenlerden.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
Oynanıyor, ama en iyi arkadaşım çagırsa oynamam. Oyuncu kitlesi Hiroşima'dan toxic bir oyun. Üstüne üstlük yapanların kafası bir tarafında ne yaptıklarıyla ilgili oyunda. İlk sezonlarda ve betada en iyi durumdaydı, gerisi çöplük vadisi başka bir şey degil. 5'e 5 full iki squad bile tamamlasanız oyun çöp bence bu dandik yeni operatorler, anlamsız harita tercihleri ve benzer nedenlerden.
yoo bence haksızsınız oyunun harita çeşitliliği bol ve kitlesi BAZEN toxic olabiliyor ama 10 maçın 2 sinde ancak denk geliyor eğer dereceli girerseniz gelme olasılığı daha da azalır

johndoe

80+
yoo bence haksızsınız oyunun harita çeşitliliği bol ve kitlesi BAZEN toxic olabiliyor ama 10 maçın 2 sinde ancak denk geliyor eğer dereceli girerseniz gelme olasılığı daha da azalır

Harita çeşitliligi degil bahsettigim, haritaların seçimi. Mesela eski Hereford yeniden çok daha güzeldi, onun gibi başka haritalarında içine ettiler. Outback gibi saçma haritaları koyup milleti istedigi, esas durması gereken haritaları çıkartıyorlar. Bir kere mantıklı olursak Outback'de adını unuttugum sniper'lı kadın operator hiç bir işe hemen hemen YARAMIYOR. Balance'da çöp çogu karekterde belli bir silah işe yarıyor, diger silahlar çöp. Mesela o sniper'cıda sadece sniper vardı tabancası işe yaramazdı otomatik az çok işe yarar bir tabanca verdiler ve dürbün zoom'u MANTIKSIZ.

Oyun zaten kısa mesafelerde geçiyor ve dürbün 7x falan şaka bu oyunu yapanlar. Patlayan mermide hiç damage vermiyor neredeyse yere düşmüş adamı bile öldürmüyor. Bunun gibi bir sürü saçmalık var bu oyunda.

Ranked bir şeyi degiştirmiyor, smurf ve toxic oradada dolu.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
Harita çeşitliligi degil bahsettigim, haritaların seçimi. Mesela eski Hereford yeniden çok daha güzeldi, onun gibi başka haritalarında içine ettiler. Outback gibi saçma haritaları koyup milleti istedigi, esas durması gereken haritaları çıkartıyorlar. Bir kere mantıklı olursak Outback'de adını unuttugum sniper'lı kadın operator hiç bir işe hemen hemen YARAMIYOR. Balance'da çöp çogu karekterde belli bir silah işe yarıyor, diger silahlar çöp. Mesela o sniper'cıda sadece sniper vardı tabancası işe yaramazdı otomatik az çok işe yarar bir tabanca verdiler ve dürbün zoom'u MANTIKSIZ.

Oyun zaten kısa mesafelerde geçiyor ve dürbün 7x falan şaka bu oyunu yapanlar. Patlayan mermide hiç damage vermiyor neredeyse yere düşmüş adamı bile öldürmüyor. Bunun gibi bir sürü saçmalık var bu oyunda.

Ranked bir şeyi degiştirmiyor, smurf ve toxic oradada dolu.
evet desiklerin doğru ama hala toxic lik konusunda hemfikir değilim

johndoe

80+
Toxic dolu maalesef, teabag, TK, chat / ses spam'i gibi gidiyor. 10 oyundan 5-8'inde toxic çıktıgı zamanlar yaşadım şahsen.

Zaten onu bıraksanız solo kasmak sıkıntı hep bu oyunu ranked, çünkü millet oynamıyor dogru düzgün. Hangi oyunda yere armor koydugunda 5 kişi birden alıyor? Hep bir iki tane yerde boşta. Hangi oyunda adamlar öldügünde direk kameralara geçiyor? Ancak 1-2 kişi tagliyor. Bunları ben yapıyorum millet yapmıyor. Çöp.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Valla hocam 4 yıldır oynuyorum 1900 saatim var oyunda. Oynayan bütün arkadaşlarım bıraktı. Bende 2 ayda bir 3-4 el atıp çıkıyorum. Eskiden devamlı oynayan çoğu insanı hiç görmüyorum galiba artık eski oyuncular çok girmiyor. Oyunda çok yeni oyuncu var. Bende bütün oplar olduğu için hiç heyecanı kalmadı. Görev bile yapmıyorum. Oyunda hile yok ama ranked gireceğim diyor isen ekip şart.
Eskiden ölünce devamlı kamera gezer info verirdim baktım kimse yapmıyor, bende artık ölünce insta geziyorum. Bi bezmişlik var r6 kitlesinde herkes oynuyor ama kimse konuşmuyor,
bazı eller sıfır info oluyor. Sessizce oynuyoruz.

johndoe

80+
Görev yapmamak anlamsız çünkü görevle oyunu direk bitirme olasılıgınız oldugu gibi maçın amacı görev, adam öldürmek degil. O yüzden defuse deniyor yoksa deathmatch derler... gidipte bombanın yanına bile bile adam vurmaya çalışmanın anlamı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom