EvetBugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı
Tabii ki var hala serverlar dolu ve bu indirimle daha da oyuncu kazanacaktır ben de oynuyorum her günBugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı
yoo bence haksızsınız oyunun harita çeşitliliği bol ve kitlesi BAZEN toxic olabiliyor ama 10 maçın 2 sinde ancak denk geliyor eğer dereceli girerseniz gelme olasılığı daha da azalırOynanıyor, ama en iyi arkadaşım çagırsa oynamam. Oyuncu kitlesi Hiroşima'dan toxic bir oyun. Üstüne üstlük yapanların kafası bir tarafında ne yaptıklarıyla ilgili oyunda. İlk sezonlarda ve betada en iyi durumdaydı, gerisi çöplük vadisi başka bir şey degil. 5'e 5 full iki squad bile tamamlasanız oyun çöp bence bu dandik yeni operatorler, anlamsız harita tercihleri ve benzer nedenlerden.
yoo bence haksızsınız oyunun harita çeşitliliği bol ve kitlesi BAZEN toxic olabiliyor ama 10 maçın 2 sinde ancak denk geliyor eğer dereceli girerseniz gelme olasılığı daha da azalır
evet desiklerin doğru ama hala toxic lik konusunda hemfikir değilimHarita çeşitliligi degil bahsettigim, haritaların seçimi. Mesela eski Hereford yeniden çok daha güzeldi, onun gibi başka haritalarında içine ettiler. Outback gibi saçma haritaları koyup milleti istedigi, esas durması gereken haritaları çıkartıyorlar. Bir kere mantıklı olursak Outback'de adını unuttugum sniper'lı kadın operator hiç bir işe hemen hemen YARAMIYOR. Balance'da çöp çogu karekterde belli bir silah işe yarıyor, diger silahlar çöp. Mesela o sniper'cıda sadece sniper vardı tabancası işe yaramazdı otomatik az çok işe yarar bir tabanca verdiler ve dürbün zoom'u MANTIKSIZ.
Oyun zaten kısa mesafelerde geçiyor ve dürbün 7x falan şaka bu oyunu yapanlar. Patlayan mermide hiç damage vermiyor neredeyse yere düşmüş adamı bile öldürmüyor. Bunun gibi bir sürü saçmalık var bu oyunda.
Ranked bir şeyi degiştirmiyor, smurf ve toxic oradada dolu.
valoranttan toxic kitleye az çok bağışıklık kazandığımı düşünüyorum eğer aşırı derecede değilse sıkıntı yaratmaz benim açımdanEvet toxic kitleside mevcut