Neler Yeni

R7 2700X sisteme Kingston 2133 MHz RAM uyumu

EL PATRON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Altıntaş
Bütçe
700
Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar. Bir sürü konu açılmış fakat farklı bir soru soracağım. Şu an Intel bir sistem kullanıyorum ve hatırlayanlar bilir neredeyse 1 ay önce saat başı konu açıp veya aynı konuya işlemci ve anakart için merak ettiklerim soruları sizlere sormuştum. Şimdi ise AMD'ye geçiyorum ve R7 2700X işlemci ve TUF oyuncu B450M-PRO II modellerini tercih ettim ve siparişlerini verdim fakat şöyle bir durum var ben şu anki Intel sistemimde kullandığım RAM'ları bu anakartta geçici olarak kullanabilir miyim bilmiyorum. Kullandığım RAM fotoğrafı şu şekilde. Çalışır ise bütçem yetmediği için geçici olarak kullanacağım. Desteklemez ise 1 2 ay daha RAM almak için ürünleri bekleteceğim odamda ve bütçem olduğu zaman bu sisteme en iyi yakışacak abartısız RGB'siz hızlı bir RAM önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Benim RAM'ım Kingston 2x8 2133 MHz RAM eski Intel sistemde kullandığım RAM.

Ekler

• sadasdasdassaas.png
    sadasdasdassaas.png
    240.8 KB · Hit: 57
  • P_20210101_112602_vHDR_On_HP.jpg
    P_20210101_112602_vHDR_On_HP.jpg
    12.8 KB · Hit: 52

G.P.U

80+ Silver
Ddr3 alacağın anakart ile uyumsuz o yüzden yenisini al ddr4 ve 3000 mhz yada 3200

EL PATRON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem elime geçti kurulumu yaptım fakat görüntü gelmedi. Yinede Sizden bilgilendirmeler istiyorum destekliyormu yoksa desteklemiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ddr3 alacağın anakart ile uyumsuz o yüzden yenisini al ddr4 ve 3000 mhz yada 3200
zaten ddr4 2133 mhz bu ram diyorum bak açıklamada ayzdım eski sistemim de ddr4 tü inteldeki

Sistem elime geçti kurulumu yaptım fakat görüntü gelmedi. Yinede Sizden bilgilendirmeler istiyorum destekliyormu yoksa desteklemiyor mu ?

zaten ddr4 2133 mhz bu ram diyorum bak açıklamada ayzdım eski sistemim de ddr4 tü inteldeki
hatta 2 adet resim koydum DDR 4 o fotodaki ramlar

Phenoma

80+ Silver
Ben de bu işlemciyi kullanıyorum. Çok memnunum.
Bunun yanına alacağınız düzgün bir RAM performansını tamamlayacaktır. (y) (y)

G.P.U

80+ Silver

hatta 2 adet resim koydum DDR 4 o fotodaki ramlar
DDR 4 ise kullanabilirsin gayet te uyumlu olur

EL PATRON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Altıntaş

Phenoma

80+ Silver
Dostum ben de dedim ki ; Bekle ve daha düzgün bir şey al ki güzel güzel kullan, bir sorun vs... yaşama.
Ama tabi sen bilirsin.

EL PATRON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Altıntaş
Dostum ben de dedim ki ; Bekle ve daha düzgün bir şey al ki güzel güzel kullan, bir sorun vs... yaşama.
Ama tabi sen bilirsin.
iyide bütçem yok demişim yazımda bu ram uyumlu olursa takıcam uyumlu değilse bütçem olana kadar bekleteceğim. uymasa bile bios update yapıcam fakat sistem açılıyor ama görüntü gelmiyor. Bunu soruyorum siz bana zaten bildiğim ve konudada belirttiğim şeyleri tekrar bana yazıyosunuz.

Phenoma

80+ Silver
iyide bütçem yok demişim yazımda bu ram uyumlu olursa takıcam uyumlu değilse bütçem olana kadar bekleteceğim. uymasa bile bios update yapıcam fakat sistem açılıyor ama görüntü gelmiyor. Bunu soruyorum siz bana zaten bildiğim ve konudada belirttiğim şeyleri tekrar bana yazıyosunuz.
Dostum sakin ol. Neden bu kadar sinirli ve sertsin. Önüne geleni kalaylamışsın😂😂

G.P.U

80+ Silver
taktım ama görüntü gelmedi.

siz çok ters cevaplar veriyosunuz sanırsam bilgisizsiniz.
Bak r5 2. Nesil islemci alacan ve buna A320 veya üzeri anakrt alacan bu anakrtta ddr4 slot var ddr3 ram olsa bu ram oturtamazsın 2133 mhz ramlerin ddr3 ü de var ddr4 d3 var anladınmı

taktım ama görüntü gelmedi.

siz çok ters cevaplar veriyosunuz sanırsam bilgisizsiniz.
Bak dostum sen demişsin ben alacam 2. Nesil R5 buna alacağın kart A320 olucak ve bu anakartta olacak ddr4 slot ama senin ramin 2133 mhz bunun hem ddr4 hem ddr3 versiyonu var dedimki eğer bu ram ddr3 ise uymaz ama sen dedin ddr4 bende dedim tamam uyar o zaman bunun neresi bilgisizlik oluyor ben kendim pc toplayıp almayı pilanlayan adamım hazır sistem alıp paramı sokağa atmamak için

Son düzenleme:
Top Bottom