Neler Yeni

R7 5800x3D 280mm sıvı soğutmayla 90 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz kağan
Merhaba, yeni bir sistem topladım. 5800x3D ile Cougar Aqua 280mm sıvı soğutma kullandım. Ancak stres testinde 90 dereceyi buldu. Boşta 47, bir-iki uygulama açınca 55-60 derece. Jelatinini çıkardım, termal macun X ve ortasına küçük bir nokta koydum. Anakart MSI B550 Gaming Plus. BIOS'u güncelledim. Beta ve en son kararlı sürümü denedim. Hiçbir fark yok. Eco modu 65W'a çekince Max. 75 derece gördüm. Sorun nerede sizce? Pompa çalışmıyor olabilir mi? Pompa gücünü SATA güç girişinden alıyor. Kasam Dark Maxima v20.Sıvı soğutma üste takılı.

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Temazsızlık olduğunu tahmin ediyorum. Gözle görülemeyecek ufak bir boşluk bile kalmış olabilir ya da dediğiniz gibi pompasında sorun vardır. Bence tekrar daha net oturtmaya çalışın, oturduğundan emin olursanız sorun üründe demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temazsızlık olduğunu tahmin ediyorum. Gözle görülemeyecek ufak bir boşluk bile kalmış olabilir ya da dediğiniz gibi pompasında sorun vardır. Bence tekrar daha net oturtmaya çalışın, oturduğundan emin olursanız sorun üründe demektir.
Peki kullanılmış ürünü iade alırlar mı?sadece taktık ve çalıştırdık.Bir deneyeyim oturtmayı.

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
Merhaba, yeni bir sistem topladım. 5800x3D ile Cougar Aqua 280mm sıvı soğutma kullandım. Ancak stres testinde 90 dereceyi buldu. Boşta 47, bir-iki uygulama açınca 55-60 derece. Jelatinini çıkardım, termal macun X ve ortasına küçük bir nokta koydum. Anakart MSI B550 Gaming Plus. BIOS'u güncelledim. Beta ve en son kararlı sürümü denedim. Hiçbir fark yok. Eco modu 65W'a çekince Max. 75 derece gördüm. Sorun nerede sizce? Pompa çalışmıyor olabilir mi? Pompa gücünü SATA güç girişinden alıyor. Kasam Dark Maxima v20.Sıvı soğutma üste takılı.
Hocam muhtemelen sıvı soğutmanız arızalı ya da yetersiz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O işlemciye normalde iyi bir hava soğutucunun bile yetmesi lazım. Arızalı olabilir soğutucunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arızalıysa geri alırlar mı?Kullanılmış ürün diye almamazlık ederler mi?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,430
İsim
Bilal Tepe
Arızalıysa geri alırlar mı?Kullanılmış ürün diye almamazlık ederler mi?
Bazı ürünlerde kullanılınca iade olmuyor lakin garantiye gönderebilirsiniz diyolar sıvı soğutma bunlardan biriydi sanırım

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
o işelmciyi ben 360mm ile anca soğutuyorum keşke 360 mm alsaymışsınız

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Peki kullanılmış ürünü iade alırlar mı?sadece taktık ve çalıştırdık.Bir deneyeyim oturtmayı.
Tabii ki, almak zorundalar. Tabii ki dediğiniz gibi oturttuğunuzda da sorun devam ederse. Etmezse zaten rahatlıkla yetecektir. O yüzden dediğiniz gibi bir deneyin tekrardan, eğer sorun devam ederse iletişime geçin ve iade edin.

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
O kadar detay bilmiyorum fakat ürün size bir hayli sorun çıkartıyor gibi. Bilen birileri yardımınıza koşar inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,439
Üyeler
168,787
Son üye
metin682
Top Bottom