git knk bilgim olmadığı için soruyorum yardımcı olurlar diye sen dalga geçiyosun lütfen başkalarıyla dalga geçŞu soruyu soruyo musun gerçekten yaYapar dostum yapar sen git R17 11990X4D al.
Elinde dünyanın en güçlü 3-4 işlemcisinden biri var az mantığını kullanabilirsin bence.git knk bilgim olmadığı için soruyorum yardımcı olurlar diye sen dalga geçiyosun lütfen başkalarıyla dalga geç
yapmazr9 7950x3d 5070ti darboğaz yaparmı arkadaşlar
1080P'de de yapmaz yapsa bile göz görmez hissedilmez.2K ve 4K çözünürlükte yapmayacaktır.
En iyi işlemci knk 3-4 deilElinde dünyanın en güçlü 3-4 işlemcisinden biri var az mantığını kullanabilirsin bence.
Yani doğrudur dostum.Adam gidip dünyanın en güçlü işlemcisine sahip ve bu soruyu soruyor tahammül edemiyorum yapacak bişey yok.En iyi işlemci knk 3-4 deil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmaz 1080p dahil
Bilen var bilmeyen var yinede anlayış göstermek gerek evet kimi insanlar bilmeden kimi şeyleri alıyor olabilirler ama yinede dediğim gibi anlayışlı olmak gerekiyorYani doğrudur dostum.Adam gidip dünyanın en güçlü işlemcisine sahip ve bu soruyu soruyor tahammül edemiyorum yapacak bişey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın gidip bende konu açıcam Ferrari aldım 200 basabilir miyim diye.