R9 5900X RTX 3080Tİ Sistemini Ne Zaman Değiştirmeliyim ?

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Dostlar selam, sistemimi aşağıda belirttim şu anda gayet yeterli sistemim her oyunu 2K ultra da oynatıyor. Siz olsanız ne zaman değiştirmeyi düşünürsünüz ? ddr5li sisteme geçmelimiyim hemen ?

Sistemim R9 5900X
Asus Tuf 3080Tİ
Asus Rog Strix B550XE
Asus rog strix 1000W 80+ Gold
DeepCool LT360 MM Sıvı Soğutma
Cooler Master MB511
Samsung 970 Evo Plus 1 TB

Daha gideri var 6000 serisinde felan düşünebilirsiniz ilerde belki işlemci degişikligi olabilir

Eğer iş için değiştirilmeyecek ise kendim değiştirmezdim.İnsana bi yükseltme hevesi geliyor fakat sistem gayet taş gibi.Daha da götürür.

Dostlar selam, sistemimi aşağıda belirttim şu anda gayet yeterli sistemim her oyunu 2K ultra da oynatıyor. Siz olsanız ne zaman değiştirmeyi düşünürsünüz ? ddr5li sisteme geçmelimiyim hemen ?

Sistemim R9 5900X
Asus Tuf 3080Tİ
Asus Rog Strix B550XE
Cooler Master MB511
Oyun için ise bence gerek yok onun dışında iş için vs değiştirilebilir. 4k kullanıyorsanız belki yetersiz gelebilir ama 2k da daha gideri çok bence

Daha gideri var 6000 serisinde felan düşünebilirsiniz ilerde belki işlemci degişikligi olabilir
Teşekkürler. Bende 6000 serisinde düşünüyorum da bazen şeytan dürtüyor :D
Eğer iş için değiştirilmeyecek ise kendim değiştirmezdim.İnsana bi yükseltme hevesi geliyor fakat sistem gayet taş gibi.Daha da götürür.
Sadece oyun için hocma. Evet şeytan bir dürtüyor gel değiştir diye de değiştirmeye kalksak sağlam bi sistem 100K civarına çıkıyor :D 6000 veya 7000 serisin de düşünüyorum ama bakalım zaman neyi gösterir :D

yeterli gelmediği zaman
Buda mantıklı hocam insanoğlu nankör işte her zaman bir tık fazlasını istiyor.

Oyun için ise bence gerek yok onun dışında iş için vs değiştirilebilir. 4k kullanıyorsanız belki yetersiz gelebilir ama 2k da daha gideri çok bence
Oyun için hocam. 4K kullanmıyorum online fps oyunları oynadığım için 4K'ya ihtiyaç duymuyorum.

Teşekkürler. Bende 6000 serisinde düşünüyorum da bazen şeytan dürtüyor :D

Sadece oyun için hocma. Evet şeytan bir dürtüyor gel değiştir diye de değiştirmeye kalksak sağlam bi sistem 100K civarına çıkıyor :D 6000 veya 7000 serisin de düşünüyorum ama bakalım zaman neyi gösterir :D

Buda mantıklı hocam insanoğlu nankör işte her zaman bir tık fazlasını istiyor.

Oyun için hocam. 4K kullanmıyorum online fps oyunları oynadığım için 4K'ya ihtiyaç duymuyorum
Çok bişeyler değiştirmek isterseniz monitör hz sini yükseltebilirsiniz hocam online fps için şuan fazla bi sistem var zaten

10 yıl sonra değiştirirdim

Sistemim R9 5900X
Asus Tuf 3080Tİ
Asus Rog Strix B550XE
Cooler Master MB511
2k ultrada can çekişmeye başladığı zaman değişirsiniz işlemcin taş gibi zaten onun değiştirilmesine hiç gerek yok ekran kartı 3-4 seneye 2k ultrada zorlanmaya başlayabilir çıkacak oyunlara bağlı tabii ki ve sizin oynadığınız oyunlara.

Çok bişeyler değiştirmek isterseniz monitör hz sini yükseltebilirsiniz hocam online fps için şuan fazla bi sistem var zaten
O şu anda aklımda hocam. çift monitör kullanıyorum 2.ekran 1080P onu da 2K 240HZ üstü güzel bi monitör yakalarsam ana montir diye değiştireceğim.

Nanometre düşüşü ve 3gb vramlerle 6000 serisinde asıl atılım olacak
Olmadı 6000 serisin de sadece ekran kartını yenilerim sonrasın da ddr5e geçerim.

10 yıl sonra değiştirirdim
:D 10 yıl çok be hocam :D

valla 10 numara sistem bence hocam. 6000 serisi gelince değiş.
6000 serisin de ekran kartı yenileme ile başlarım belki.

2k ultrada can çekişmeye başladığı zaman değişirsiniz işlemcin taş gibi zaten onun değiştirilmesine hiç gerek yok ekran kartı 3-4 seneye 2k ultrada zorlanmaya başlayabilir çıkacak oyunlara bağlı tabii ki ve sizin oynadığınız oyunlara.
Hocam hikayeli oyun oynamıyorum bir tek GTA var oynadığım onun dışında steam pubg bf1 5 online oynuyorum. Bunlarda da zaten en az 4 5 yıl götürür

O şu anda aklımda hocam. çift monitör kullanıyorum 2.ekran 1080P onu da 2K 240HZ üstü güzel bi monitör yakalarsam ana montir diye değiştireceğim.

Olmadı 6000 serisin de sadece ekran kartını yenilerim sonrasın da ddr5e geçerim.

:D 10 yıl çok be hocam :D

6000 serisin de ekran kartı yenileme ile başlarım belki.

Hocam hikayeli oyun oynamıyorum bir tek GTA var oynadığım onun dışında steam pubg bf1 5 online oynuyorum. Bunlarda da zaten en az 4 5 yıl götürür
4-5 değil büyük ihtimal daha uzun yıllar götürür :D sadece o oyunlar için sisteminde bi kusur yok döneminin en iyi işlemcilerinden birine sahipsin
3080 Tİ de taş gibi kart ben olsam minimum 5 yıl daha kullanırım ondan sonra bile yüksek ihtimal değişmeye gerek yok fakat güncellemek iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri