Neler Yeni

Çözüldü✓ R9 5950x İçin "Tower" veya "Aio Liquid" Soğutma Önerisi(Lütfen F/P olsun)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bora Temur
Bütçe
3000
Kasa:

NZXT H510 Compact CA-H510B-W1​

Sahip Olduğum Kule Tipi Soğutucu:

NZXT T120 White RGB 120 mm​

---------
NOT:
1-Sahip olduğum kule tipi soğutma sistemime fan desteği yaparak soğutma artırabileceğimi düşünüyorsak lütfen belirtin.

2-Sıvı Soğutma konusunda biraz korkum var sıvı kaçağı falan olursa tüm sistemden olmak istemem. Bu konu hakkında da beni tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bora Temur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ege
Kasa:

NZXT H510 Compact CA-H510B-W1​

Sahip Olduğum Kule Tipi Soğutucu:

NZXT T120 White RGB 120 mm​

---------
NOT:
1-Sahip olduğum kule tipi soğutma sistemime fan desteği yaparak soğutma artırabileceğimi düşünüyorsak lütfen belirtin.

2-Sıvı Soğutma konusunda biraz korkum var sıvı kaçağı falan olursa tüm sistemden olmak istemem. Bu konu hakkında da beni tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim teşekkürler.
İşlemciyi aldınız mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bora Temur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi aldınız mı ?
Evet işlemciyi aldım kullanmaktayım, ısı değerleri boşta 55-65 derecede seyrediyor. Konuyu açma sebebim buydu.

heraishere

80+ Bronze
Evet işlemciyi aldım kullanmaktayım, ısı değerleri boşta 55-65 derecede seyrediyor. Konuyu açma sebebim buydu.
Önemli olan yükteki değerleri. Yükte kaç derecede çalışıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size tavsiyem incehesap gaming gecesini beklemeniz. 360mm sıvı sogutmalar bu fiyata denk gelebiliyor.

Bu cuma yanlış hatırlamıyorsam msi markalı 360 mm sıvı sogutma 3.4k'ya satıldı.

heraishere

80+ Bronze
Hava soğutucuyu kullanmayacaksanız o fanları kasa ici hava sirkülasyonu için kullanmanız mantıklı olabilir.

75-85 derecede max 90 gördüm.
Neyde 90 dereceyi gördünüz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bora Temur
Hava soğutucuyu kullanmayacaksanız o fanları kasa ici hava sirkülasyonu için kullanmanız mantıklı olabilir.

Neyde 90 dereceyi gördünüz?
Cod Warzone 2.0 Full Grafiklerde

heraishere

80+ Bronze
Cod Warzone 2.0 Full Grafiklerde
Peki ortam sıcaklığı neydi , termal macun ve kasa ici temizliğini en son ne zaman yaptınız?

R9 5950X sıcak çalışan bir işlemci. 240mm sıvı soğutucu ile ortalama aynı değerleri alırsınız diye dusunuyorum o hava soğutucu ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bora Temur
Peki ortam sıcaklığı neydi , termal macun ve kasa ici temizliğini en son ne zaman yaptınız?

R9 5950X sıcak çalışan bir işlemci. 240mm sıvı soğutucu ile ortalama aynı değerleri alırsınız diye dusunuyorum o hava soğutucu ile.
İşlemci yeni aldım zaten, 1,5 hafta oldu. Ortam sıcak değil aksine soğuk, işlemciyi takarken kasa içi temizliği de yaptım. Cpu genelde yüksek frekansta çalışıyor. Herhangi bir OC yapmadım.

heraishere

80+ Bronze
İşlemci yeni aldım zaten, 1,5 hafta oldu. Ortam sıcak değil aksine soğuk, işlemciyi takarken kasa içi temizliği de yaptım. Cpu genelde yüksek frekansta çalışıyor. Herhangi bir OC yapmadım.
peki hava soğutucu sabit bir hızda mi çalışıyor? Örnek verecek olursam maksimum kaç rpm hava soğutucu ve siz maksimum kaçta kullanıyorsunuz?

Top Bottom