Neler Yeni

Radar hız cezası yedim :(

Örümcek Adam

80+ Bronze
arkadaşlar araba sürmeye yeni başladım ve 2 ay olmadı ilk cezamı yedim. 50km hız sınırı olan yolda 70le geçtim, yavaş gidiyordum sollama yapmak için hızlandım tam o anda radara girmiş bulundum. açıkçası pişmanım ama 50 ile mi sollayacaktım, sollama yaparken radara girmek çok mantıksız değil mi? kötü hissediyorum😢

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
arkadaşlar araba sürmeye yeni başladım ve 2 ay olmadı ilk cezamı yedim. 50km hız sınırı olan yolda 70le geçtim, yavaş gidiyordum sollama yapmak için hızlandım tam o anda radara girmiş bulundum. açıkçası pişmanım ama 50 ile mi sollayacaktım, sollama yaparken radara girmek çok mantıksız değil mi? kötü hissediyorum😢
kral 70lik yerde 100 120 ile gidiyorum hiç yakalanmadım sen nasıl yedin
Mesaj otomatik birleştirildi:

radar neredeydi

Örümcek Adam

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral 70lik yerde 100 120 ile gidiyorum hiç yakalanmadım sen nasıl yedin

radar neredeydi
harbi çok şansızım. o yol şehir içi hız sınırı 50 olduğunu biliyorum. şimdi öğrendim. oraya haftada 1-2 gün radar geliyormuş o da 1 saat falan duruyormuş. nasıl bu kadar kötü zamanlamada denk geldim bilmiyorum. hem radar ışığın 100 metre kadar gerisindeydi zaten solladıktan sonra direkt yavaşlayıp duracağım, çok kötü denk geldi.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
harbi çok şansızım. o yol şehir içi hız sınırı 50 olduğunu biliyorum. şimdi öğrendim. oraya haftada 1-2 gün radar geliyormuş o da 1 saat falan duruyormuş. nasıl bu kadar kötü zamanlamada denk geldim bilmiyorum. hem radar ışığın 100 metre kadar gerisindeydi zaten solladıktan sonra direkt yavaşlayıp duracağım, çok kötü denk geldi.
geçmiş olsun kral

Örümcek Adam

80+ Bronze
önümde yüklü transit vardı. baya eşyası vardı. önümde normal bi otomobil olsa göreceğim radarı ama radarı göremedim,tam sollarken polis arabasını gördüm. cezanın bu kadar pahalı olacağını bilmiyordum.

geçmiş olsun kral
sağolun hocam

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Radar cezası yemek kötü bişey değil toplasan 8 10 tane hız cezası yedim puan vs düşmüyor sadece indirim günü kaçırma az ödersin. İtirazlık bi durum yok

Örümcek Adam

80+ Bronze
Radar cezası yemek kötü bişey değil toplasan 8 10 tane hız cezası yedim puan vs düşmüyor sadece indirim günü kaçırma az ödersin. İtirazlık bi durum yok
hızlı gitsem parasını verdim gazladım diyeceğimde çok saçma ceza yedim hocam.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

Örümcek Adam

80+ Bronze

Farex

80+ Silver
Kardeşim zaamanında bursa sehir içi yolda 180 le gidiyorum kameralar önünde yanladım ama ben ceza yemedim sen nasıl yedin :D

Örümcek Adam

80+ Bronze
Kardeşim zaamanında bursa sehir içi yolda 180 le gidiyorum kameralar önünde yanladım ama ben ceza yemedim sen nasıl yedin :D
hocam sizin cezayı ben ödedim bence :)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim
Üzülme hocam ben belki 50 kere yemişimdir ama hiç biri fahri müfettiş zirvaligi kadar koymamistir adama 🗿 5 kişilik araba da tek başıma gidiyorum araba kapasitesinin üstünde gidiyor diye fahri müfettişten ceza yedim o günden beri fahri müfettişim diyene ayarı veriyorum 👌

Top Bottom