Neler Yeni

Radeon Adrenalin 20.2.2 Güncellemesini Nasıl Buldunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Önceden en stabil driver sürümü olan 19.20'yi kullanıyordum. Yeni sürüme geçtim ancak boştayken öncekine göre MHz değerleri biraz yüksek. Önceden oyuna falan girmeden bir kez bile dönmeyen fan şimdi 5-10 dakikada bir dönüyor. RX 570 kullanıyorum. 5700XT'de ki sorunlarda çözülmüş diyorlar.

Ekler

• ss31.PNG
    ss31.PNG
    30.7 KB · Hit: 66

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
bu yeni geleni değilde bundan 1 kaç ay önce muhtaşem bir güncelleme gelmişti onu çok beğendim anayüz olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD'nin Radeon ayarları arayüzü başından çok iyi zaten. Oyunlar ve kaç saat oynadığın yazıyor ve detaylı bir ayar menüsü var. Ben çok beğeniyorum şahsen.

Toroslu

80+ Bronze
Merhaba, sizi burada görmeyi beklemiyordum hoşgeldiniz :D
Evet birçok sorun çözüldü deniyor. Stabilite testi yapabilirsiniz eğer isterseniz. Yeni bir bug'a karşı erken önlem alalım değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@stevesm1221 Hocam siz de mi buraya geldiniz? dogant arması kullanmak yasakmış burada:)
Hocam banlanma uğruna sonsuza kadar #DÖH. :D Ben sizi tanıyamadım isminiz ne Sosyalde ki?
Merhaba, sizi burada görmeyi beklemiyordum hoşgeldiniz :D
Evet birçok sorun çözüldü deniyor. Stabilite testi yapabilirsiniz eğer isterseniz. Yeni bir bug'a karşı erken önlem alalım değil mi?
Teşekkür ediyorum hocam öneriler için. Hoşbuldum siz Sosyalden misiniz? Kullanıcı adınız neydi?

Toroslu

80+ Bronze
Hocam banlanma uğruna sonsuza kadar #DÖH. :D Ben sizi tanıyamadım isminiz ne Sosyalde ki?

Teşekkür ediyorum hocam öneriler için. Hoşbuldum siz Sosyalden misiniz? Kullanıcı adınız neydi?
Eskiden Mertcan Davulcuydu şuan Mertjohn Deavuelcuea olarak biliniyorum :)

Top Bottom