Neler Yeni

Radeon HD 5800 Series Sorunum Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Taşyapar
Belirli Oyunlarda Ekran Kartım Sanki Anakart Yuvasından Çıkıcakmış Gibi Fan Çalıştırıyor Bunun Sebebi Nedir Veyahut Çözümü Bilen Varmı Radeon HD 5800 Series 256 bit 4 gb ekran kartım Warface Gta 5 ve Black Desert Gibi Oyunlarda Böyle Yapıyor Çözümünü Bilen Yardımcı Olabilirmi Acaba?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Belirli Oyunlarda Ekran Kartım Sanki Anakart Yuvasından Çıkıcakmış Gibi Fan Çalıştırıyor Bunun Sebebi Nedir Veyahut Çözümü Bilen Varmı Radeon HD 5800 Series 256 bit 4 gb ekran kartım Warface Gta 5 ve Black Desert Gibi Oyunlarda Böyle Yapıyor Çözümünü Bilen Yardımcı Olabilirmi Acaba?
HD58 serisinde bildiğim 4gb lık bir model yok, ekran kartınızın tam modeli nedir?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gpu sıcaklığı yükseldiğinde dolayı fan hızı yükseliyor. Fan bakımsız ise ses yapması normal. MSI Afterburner ile manuel olarak fan hzını oynabilir ısı değerlerine anlık bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Taşyapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gpu sıcaklığı yükseldiğinde dolayı fan hızı yükseliyor. Fan bakımsız ise ses yapması normal. MSI Afterburner ile manuel olarak fan hzını oynabilir ısı değerlerine anlık bakabilirsiniz.
Bu Yaz Havalarında 70 65 Derece Arası Oynuyor Normal Degerler Kışında Aynı Fan Sesini Yapıyor Bir Türlü Çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Yaz Havalarında 70 65 Derece Arası Oynuyor Normal Degerler Kışında Aynı Fan Sesini Yapıyor Bir Türlü Çözemedim
Ve Sadece Belirttigim Oyunlarda Bu Sesi Yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

HD58 serisinde bildiğim 4gb lık bir model yok, ekran kartınızın tam modeli nedir?
dxdiag bölümünde Yazanı Söylüyorum Şu Anda AMD Radeon HD5800 Series 4850 GB 256 Bit Yazıyor Şu Anda Dxdiagda.

Son düzenleme:

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soğutucuyu sökeceksin macunu yenileyeceksin. Fanı makine yağı ile yağlayacaksın. Yada çıkma fan bulup değiştireceksin. Kartın arka yüzündeki etikette tam modeli yazar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,278
Üyeler
172,814
Son üye
painajainen
Top Bottom