Neler Yeni

Rahat kulak üstü kulaklık önerisi bütcem 1700TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Leylek
Bütçe
1700
Arkadaşlar ilk önce kulaklıkta dikkat ettiğim olay rahatlığı,ses kalitesi ve mikrofon olarak sıralıyorum benim kafa yapım büyük olduğı için çoğu kulaklık olmuyo önceden gamepower raijin (kulaklık yapısı oval olduğu için büyük ihtimalla yuvarlak tasarımlı kulaklıklar daha rahat oluyo) kullanıyodum 1 saat sonra kulağım acımaya başlıyodu ama ses kalitesi ve mikrofonu çok güzeldi kuzenimde falan bir kaç kulaklık denedim ama onlarda hoşuma gitmedi öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz bana Bütcem 1500-1700 arası rahatlık başta olmak şartıyla her öneriye açığım ek olarak cs valorant gibi oyunlar oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ilk önce kulaklıkta dikkat ettiğim olay rahatlığı,ses kalitesi ve mikrofon olarak sıralıyorum benim kafa yapım büyük olduğı için çoğu kulaklık olmuyo önceden gamepower raijin (kulaklık yapısı oval olduğu için büyük ihtimalla yuvarlak tasarımlı kulaklıklar daha rahat oluyo) kullanıyodum 1 saat sonra kulağım acımaya başlıyodu ama ses kalitesi ve mikrofonu çok güzeldi kuzenimde falan bir kaç kulaklık denedim ama onlarda hoşuma gitmedi öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz bana Bütcem 1500-1700 arası rahatlık başta olmak şartıyla her öneriye açığım.

Arkadaşlar ilk önce kulaklıkta dikkat ettiğim olay rahatlığı,ses kalitesi ve mikrofon olarak sıralıyorum benim kafa yapım büyük olduğı için çoğu kulaklık olmuyo önceden gamepower raijin (kulaklık yapısı oval olduğu için büyük ihtimalla yuvarlak tasarımlı kulaklıklar daha rahat oluyo) kullanıyodum 1 saat sonra kulağım acımaya başlıyodu ama ses kalitesi ve mikrofonu çok güzeldi kuzenimde falan bir kaç kulaklık denedim ama onlarda hoşuma gitmedi öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz bana Bütcem 1500-1700 arası rahatlık başta olmak şartıyla her öneriye açığım ek olarak cs valorant gibi oyunlar oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Leylek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blackshark ve https://www.trendyol...ünküğ önceki kulaklığımda da oval şeklindeydi

blackshark ve havit fujin h-3 arasıdna çok kaldım tercihim fujin h-3
yana ama hangisis daha iyi benim kulak yapım biraz büyük olduğu için 2 side oval şeklinde acaba tahatsız eder mi? çünküğ önceki kulaklığımda da oval şeklindeydi

Top Bottom