PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Hocam 3080 le uyumlu mu? 3 pin çıkışı olanlarla4 tane olduğuna emin misin? Sayfasında öyle bir şey yazmıyor. Teknobiyotikde de yazmıyor.
Hocam 3080 le uyumlu mu? 3 pin çıkışı olanlarla4 tane olduğuna emin misin? Sayfasında öyle bir şey yazmıyor. Teknobiyotikde de yazmıyor.
Evet x2'yi görmemişim ben pardon.eminim üstünde pci-e yazan 4 kablo var
sizin attıgınız ss te de göründügü gibi pcie 6+2pin + 6+2pin x2 yazıyor yani 2şer başlı 2 tane kablo bulunuyor
Uyumlu.Hocam 3080 le uyumlu mu? 3 pin çıkışı olanlarla
Belli olmaz. Belki iyidir belki kötüdür. bilgi yok.Şimdi bu lite model alınır mı?
Hocam ozaman şu modeli alicamBelli olmaz. Belki iyidir belki kötüdür. bilgi yok.
Şöyle 4 fotoğraf çekebildim hepsi aynı noktayı gösteriyor gibi oldu ama belki her birinde ayrı detay vardır gözükmesi gereken bir yer varsa oraya doğru tutarakta çekebilirim@bgrrcn delikli kısmından telefonun flaşı ile fotoğraf yollama şansın var mı? O şekilde iç kısmı çok olmasada gözükür.
@yusuf7878 hocam nasılŞöyle 4 fotoğraf çekebildim hepsi aynı noktayı gösteriyor gibi oldu ama belki her birinde ayrı detay vardır gözükmesi gereken bir yer varsa oraya doğru tutarakta çekebilirim
Tam da düşündüğüm gibi. Parçadan bayağı kısmışlarŞöyle 4 fotoğraf çekebildim hepsi aynı noktayı gösteriyor gibi oldu ama belki her birinde ayrı detay vardır gözükmesi gereken bir yer varsa oraya doğru tutarakta çekebilirim
Sizden ricam böyle büyük kapasitörün olduğu kismi cekebilir misiniz?Şöyle 4 fotoğraf çekebildim hepsi aynı noktayı gösteriyor gibi oldu ama belki her birinde ayrı detay vardır gözükmesi gereken bir yer varsa oraya doğru tutarakta çekebilirim
Hocam ozaman highpowermiTam da düşündüğüm gibi. Parçadan bayağı kısmışlar. Onlar chengX markalı kapasitör üreticisine ait olmalı. Çinli alt seviye bir üretici. Yani bu kapasitör markası iyi değil. Bunun dışında ikincil taraftaki moafetler pcbnin altına alınmış. Garip bir tasarım.
Alıntıyı görüntüle
Buna aşırı derecede çok benziyor.
Alıntıyı görüntüle
Saçma bir şekilde sanırım gerçekten bağımsız regulasyon koymuşlar. Grup regulasyon kadar kötü olmasada DC-DC kartı koymamaları garip.
Sizden ricam böyle büyük kapasitörün olduğu kismi cekebilir misiniz?
çok gözükmüyor ama bu kısım herhaldeTam da düşündüğüm gibi. Parçadan bayağı kısmışlar. Onlar chengX markalı kapasitör üreticisine ait olmalı. Çinli alt seviye bir üretici. Yani bu kapasitör markası iyi değil. Bunun dışında ikincil taraftaki moafetler pcbnin altına alınmış. Garip bir tasarım.
Alıntıyı görüntüle
Buna aşırı derecede çok benziyor.
Alıntıyı görüntüle
Saçma bir şekilde sanırım gerçekten bağımsız regulasyon koymuşlar. Grup regulasyon kadar kötü olmasada DC-DC kartı koymamaları garip.
Sizden ricam böyle büyük kapasitörün olduğu kismi cekebilir misiniz?