Neler Yeni

Öneri Rainbow Six Deluxe Almaya Değer Mi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Normalde param yoktu babamdan zorla 30 TL alabildim Paparada da 2 lira varmış ve şuan param sadece rainbow Six siege standarta yetiyor. Deluxe almaya değer mi? Ona göre paparalı arkadaşlarımdan 3-4 lira para dileneceğim:)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Normalde param yoktu babamdan zorla 30 TL alabildim Paparada da 2 lira varmış ve şuan param sadece rainbow Six siege standarta yetiyor. Deluxe almaya değer mi? Ona göre paparalı arkadaşlarımdan 3-4 lira para dileneceğim:)
Kanka beklerim diyorsan hiç ona verme Epic Kuponu ile Operator Edition 40 TL'ye aldım he bekleyemem veya illaha Steamdan alıcam diyorsan al bu arada BF20 kodu ile Ubisoft Connect üstündne ekstra %20 indirim ile alabilirsin ama operatör açmak belli bir süreden sonra işkence.

Çok fark yok sadece deluxe edition da daha fazla operatör (karakter) var

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka beklerim diyorsan hiç ona verme Epic Kuponu ile Operator Edition 40 TL'ye aldım he bekleyemem veya illaha Steamdan alıcam diyorsan al bu arada BF20 kodu ile Ubisoft Connect üstündne ekstra %20 indirim ile alabilirsin ama operatör açmak belli bir süreden sonra işkence.
BF20 kodu ile 35 TL'ye geliyor

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
almaya değer operatör açmak harbi çok arza ama en önemli şey ne operatör nede başka bir şey arkadaşın yoksa alma arkadaşlar gaza getirtti beni gittim deluxe aldım 20 saat filan oynadık tak bıraktılar oyunu valla ortada kaldım 45 lira verdiğim ile

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
almaya değer operatör açmak harbi çok arza ama en önemli şey ne operatör nede başka bir şey arkadaşın yoksa alma arkadaşlar gaza getirtti beni gittim deluxe aldım 20 saat filan oynadık tak bıraktılar oyunu valla ortada kaldım 45 lira verdiğim ile
Hocam şimdi söyle ben aldığım bir oyunu kolay kolay bırakmam hiç yoksa 17 liraya aldığım The Kong Darkı bile 5 kere bitirmişliğim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde öyle cimri arkadaşlarım var ki 3-4 lirayı bile atarlar mı bilmiyorum. Bundan sonra zengin, cömert arkadaş yapacağım o.O2

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
100tlye aldım aga en fazla 3 saat oynamışımdır teksen alma çok sıkıcı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Değer, ben deluxe aldım oynuyorum aylardır çok eğlenceli oyun.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
100tlye aldım aga en fazla 3 saat oynamışımdır teksen alma çok sıkıcı
Girebilecek arkadaşım var fakat ayda bir gireriz maksimum ayrıca CS,VALO,Dead By Daylight,ETS 2,Blazin sails,Rocket,League,Minecraft gibi oyunları da tek başıma oynuyorum o yüzden sorun olacağını pek düşünmüyorum. Ama bu oyun farklı cidden arkadaşsız oynanmaz diyorsanız, almayacağım

Top Bottom