Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
6 gün ücretsiz.ALLLLAAHHHH İYİ Kİ EPİCTEN 36'TL YE ALMAMIŞIM GEMEN ALIYORUM
6 gün ücretsiz.ALLLLAAHHHH İYİ Kİ EPİCTEN 36'TL YE ALMAMIŞIM GEMEN ALIYORUM
Ben almayı düşünüyorum da videolarını izledim çok karışık geldi gözümde büyüdü oyun yarın deneme sürümün deneyeceğim ona göre alacağım.Deluxe alın keyfinize bakın yeni alacak varsa
Dur furkan dur hey Allam. Sevmiyom zaten ceseciyim ben.Sen otur ağla 36'ya almadığına şimdi
6 gün oynayabilirsin sadece.
Başka yerde api burda Furkan mı olduk . CS'den daha iyi bu oyun.Dur furkan dur hey Allam. Sevmiyom zaten ceseciyim ben.
Abi abi abi ne abisi lan ne abiliğimi gördün?Başka yerde api burda Furkan mı olduk . CS'den daha iyi bu oyun.
ALLLLAAHHHH İYİ Kİ EPİCTEN 36'TL YE ALMAMIŞIM GEMEN ALIYORUM
Steam'da da 36 TL şuan. Epic, hangi sürümü veriyordu 36 TL'ye?Sen otur ağla 36'ya almadığına şimdi
6 gün oynayabilirsin sadece.
Kesinlike 9-10 lira fazladan verip deluxe versiyonu alın . Çok rahat edersiniz operatör açarkenBen almayı düşünüyorum da videolarını izledim çok karışık geldi gözümde büyüdü oyun yarın deneme sürümün deneyeceğim ona göre alacağım.
Zaten indirime de girmiş.Epicden deneyip güzelse steamden alacaktım steamde deneme yoktu ben indirmeye başladığımda.
Bence cs daha güzelBaşka yerde api burda Furkan mı olduk . CS'den daha iyi bu oyun.
Gold.Steam'da da 36 TL şuan. Epic, hangi sürümü veriyordu 36 TL'ye?
Neden 36 TL'ye almadın Ustaammm!Abi abi abi ne abisi lan ne abiliğimi gördün?
-Sergen Deveci
Kişisel tercih.Bence cs daha güzel