Arkadaşlar dünden beri bir sıkıntı ile karşı karşıyayım Rainbow oynarken menüde sunuculara bağlanmıyor hata kodum şu hatta:
knk ben şu an ac brotherhood oynamaya çalışıyorum ama bendede girmiyo şu an video izliyorum bende komple bi sıkıntı var galibaArkadaşlar dünden beri bir sıkıntı ile karşı karşıyayım Rainbow oynarken menüde sunuculara bağlanmıyor hata kodum şu hatta:
3-0X0001000B,
ama discordda sesim hala geliyor chrome'da gezinebiliyorum video falan izleyebiliyorum sadece oyun ile bağlantım kopuyor sebebi ne olabilir? ubisoft desteğe baktım ama bir sonuç alamadım yardımlarınızı bekliyorum
bilmiyorum kankam bazen giriyor bazen beklemek zorunda kalıyorum gir çık yapıyorum ne dedilerse yaptım gittim ethernet kablosu aldım hatta ama bi türlü yapamadım 3 4 gündür hiç olmuyordu valla bende anlamadım umarım en kısa zamanda çözülürknk ben şu an ac brotherhood oynamaya çalışıyorum ama bendede girmiyo şu an video izliyorum bende komple bi sıkıntı var galiba
Muhtemelen serverlarda sıkıntı vardır.bilmiyorum kankam bazen giriyor bazen beklemek zorunda kalıyorum gir çık yapıyorum ne dedilerse yaptım gittim ethernet kablosu aldım hatta ama bi türlü yapamadım 3 4 gündür hiç olmuyordu valla bende anlamadım umarım en kısa zamanda çözülür
bide bazen ben ac 2 oynarken açamıyodu uplay açmıyodu die başka bişi indirdim son çıkarken +18 sahnede annem odaya girince alt f4 attım daha girmiyo ne yappsam bilemedimbilmiyorum kankam bazen giriyor bazen beklemek zorunda kalıyorum gir çık yapıyorum ne dedilerse yaptım gittim ethernet kablosu aldım hatta ama bi türlü yapamadım 3 4 gündür hiç olmuyordu valla bende anlamadım umarım en kısa zamanda çözülür
sadece bende olma ihtimali var mı? çünkü arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yokMuhtemelen serverlarda sıkıntı vardır.
O zaman bilemiyorum. Oyun steamden alınmaysa dosyaları doğrulayın ve Ubisoft uygulamasını indirmemişseniz indirin.sadece bende olma ihtimali var mı? çünkü arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yok