Neler Yeni

ram artışı sağlarsam performansa etkisi ne kadar olur? işimi görürmü?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
Merhabalar,10.sınıf öğrencisiyim ve telefondan derse giriyorum ve evde eski bir bilgisayar var ve fazla kullanmıyordum bi açıp bakıyım dedim ve özelliklerinin pentium işlemci 256mb bir ekran kartı ve 2gb ddr2 ram olduğunu gördüm eba dan derse girmeye çalıştığımda uygulama hata verdi yanıt vermiyorda kaldı sizce 2 gb daha ram alsam performans artışı sağlayıp ebayı çalıştıracak konuma getirebilirmiyim?

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Merhabalar,10.sınıf öğrencisiyim ve telefondan derse giriyorum ve evde eski bir bilgisayar var ve fazla kullanmıyordum bi açıp bakıyım dedim ve özelliklerinin pentium işlemci 256mb bir ekran kartı ve 2gb ddr2 ram olduğunu gördüm eba dan derse girmeye çalıştığımda uygulama hata verdi yanıt vermiyorda kaldı sizce 2 gb daha ram alsam performans artışı sağlayıp ebayı çalıştıracak konuma getirebilirmiyim?
onun raminin aynısını nerden bulacaksın bulursan artış olur ama

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun raminin aynısını nerden bulacaksın bulursan artış olur ama
ben rami bulurum ama aynı mhz değerinde olmassa sorun olurmu mhz değerinide aynısını bulamayabilirim sizce bir sıkıntı olur mu? olur der iseniz aynı ramden 2 tane alırım bütçe sıkıntım yok zaten fazla pahalı bir şey değildir

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
ben rami bulurum ama aynı mhz değerinde olmassa sorun olurmu mhz değerinide aynısını bulamayabilirim sizce bir sıkıntı olur mu? olur der iseniz aynı ramden 2 tane alırım bütçe sıkıntım yok zaten fazla pahalı bir şey değildir
aynı mhz bulman lazım

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
aynı mhz aynı cl ve aynı çip set olmalı yani direk aynısı olmalı

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı mhz aynı cl ve aynı çip set olmalı yani direk aynısı olmalı
peki teşekkürler peki çip set demek tam olarak ne? tam bilmiyorum birbirinin kopyası 2 ram bulmaya çalışacağım

Top Bottom