Neler Yeni

Ram Temizleme Programı Var mıdır?

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
Selam arkadaşlar. Benim Laptop'un Ram'ı 4GB haliyle yetmiyor mesela Minecraft oynuyorum ram doluyor başka uygulamalar da dolduruyor. Hiç yoktan az da olsa azaltmak istiyorum. Şöyle güvenli, kullanışlı ve güzel bir Ram Optimize, Ram Temizleme gibi program arıyorum.

BoraYücel

80+ Bronze
sol aşağıda arama şeyi var ya hani oraya yaz ki;
arka planda hangi uygulamaların çalışabilceğini seçin ayarlara atacak ordan en baştaki düğmeyi kapat birraz da olsa işine yarar

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arka planda hangi uygulamaların çalışabilceğini seçin ayarlara atacak ordan en baştaki düğmeyi kapat birraz da olsa işine yarar
Kardeşim olabildiğince ayarlarlan oynamamaya çalışıyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selam arkadaşlar. Benim Laptop'un Ram'ı 4GB haliyle yetmiyor mesela Minecraft oynuyorum ram doluyor başka uygulamalar da dolduruyor. Hiç yoktan az da olsa azaltmak istiyorum. Şöyle güvenli, kullanışlı ve güzel bir Ram Optimize, Ram Temizleme gibi program arıyorum.

O tarz programları kullanmanızı önermem, arama kısmına Arka plan uygulamaları yazın ve açılan yerden tüm hepsini kapatın biraz daha iyi olucaktır.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tarz programları kullanmanızı önermem, arama kısmına Arka plan uygulamaları yazın ve açılan yerden tüm hepsini kapatın biraz daha iyi olucaktır.
Tamam ama ram dolunca PC yavaşlıyor onu yapsam da gene etki eder ama gene doluyor. Ben Minecraftta server ve kendisini ayrıyetten dc açıyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tamam ama ram dolunca PC yavaşlıyor onu yapsam da gene etki eder ama gene doluyor. Ben Minecraftta server ve kendisini ayrıyetten dc açıyorum.

Dediğim gibi zaten bazı durumlarda engelleyemessin, RAM takviyesi yapman lazım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Başka bildiğiniz yöntemler varsa yazarsanız sevinirim. :)

Ram kullanımını düşürmenin yolları belli, windows üzerinden arkaplan uygulamalarını kapatmak, kullanılmayan gereksiz uygulamalları silmek veya kapatmak, başlangıçtada gereksiz açılan uygulamaları devredışı bırakarak açılışta açılmalarını engellemek.

BoraYücel

80+ Bronze
Ram kullanımını düşürmenin yolları belli, windows üzerinden arkaplan uygulamalarını kapatmak, kullanılmayan gereksiz uygulamalları silmek veya kapatmak, başlangıçtada gereksiz açılan uygulamaları devredışı bırakarak açılışta açılmalarını engellemek.
Görüyomusun ben diyince yapmadı ama siz yani +80 titanyum olan birisi diyince..

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Görüyomusun ben diyince yapmadı ama siz yani +80 titanyum olan birisi diyince..

Çok takılma be dostum pek öyle olmuyor yani, benim rütbem yüksek diye daha çok saygı görmüyorum, tam tersine beni gömmek isteyen daha çok oluo bi laf sokma çabası falan :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem Baki
Hocam win 7 de ne yazacağız arka plan yazıyorum çıkmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom