Neler Yeni

Ram Uyumsuzluğum Olabilir mi ?

Grimmnig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sezer Aydın
Instagram
grimmnig
bilgisayarım bazen 2 günde 1 kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor reset tuşundan açmam gerekiyor herhangibi bir hata almıyorum önce windows bozuk diye düşündüm format attım fakat hala sorunum devam ediyoru sonra ram dram manuf bir ramimde samsung birisinde micron bu sıkıntıya sebep olabilir mi ramler aynı cl ve mhz değerine sahip fakat ayrı ayrı almıştım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ve psu olarak 80+ 650 w bir power a sahibim

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26.5 KB · Hit: 35
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    19.6 KB · Hit: 38
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    17.5 KB · Hit: 31
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    20.6 KB · Hit: 36
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    20.7 KB · Hit: 41

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ramler yüzünden daha önce mavi ekran yemediysen şuanda yaşadığın sorunun ramlerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Eğer sistem ECC değilse çiplerin farklı olması sıkıntı olmaz. Memtest86 ile RAM testi yapın bakalım.

Kendi kendine kapanması PSU kaynaklı da olabilir bu arada. PSU marka -- model nedir?

arisaka

80+ Bronze
Kendi kendine nasıl kapanıyor? masaüstündeyken mi? oyun oynarken mi? yük altında mı? açılmıyor ve reset tuşundan açmam gerekiyor kısmı da ayrı muamma reset tuşundan PC nasıl açılıyor? çok üstünkörü bir yazı yazmışsınız sorunun ne olduğu anlaşılmıyor.

Grimmnig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sezer Aydın
Instagram
grimmnig
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kendine nasıl kapanıyor? masaüstündeyken mi? oyun oynarken mi? yük altında mı? açılmıyor ve reset tuşundan açmam gerekiyor kısmı da ayrı muamma reset tuşundan PC nasıl açılıyor? çok üstünkörü bir yazı yazmışsınız sorunun ne olduğu anlaşılmıyor.
hiç bir şey yokken işte oyun oynayım oynamıyım yada yük altında olsun olmasın 5 saniye önceden anlıyorum kapanacağını kasıyor önce ve sonra ekran donuyor 2 saniye sonra tamamen gidiyor simsiyah kalıyor reset tuşuna basıp reset atmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sistem ECC değilse çiplerin farklı olması sıkıntı olmaz. Memtest86 ile RAM testi yapın bakalım.

Kendi kendine kapanması PSU kaynaklı da olabilir bu arada. PSU marka -- model nedir?
yapacağım hemen testi

Top Bottom