Furkan SıRR
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,336
- İsim
- Furkan Sır
Ram temizliği nasıl yapılır onu anlatacağım. Öncelikle bilgisayarda mavi ekran sorunu büyük kısmı ramdır. Ram temizlemek istiyorsanız yapmanız gerekenler veya bilgisayar temizliği yapacaksanız ram slotuna kadar nasıl temizlersiniz? Öncelikle ben bı kaç defa mavi ekran almıştım PC açılmıyordu sorunu çok araştırdım ve ram olduğunu anladım. Not: Her mavi ekran sebebi ram değildir. Ramleri silmek istedim önce silgiyle ram uçlarını silin ram uçlarını sildikten sonra elinize resim fırçası alın ve ram slotuna yavaştan silin. Fakat şunu unutmayin ram slotunu fırça ile temizleme sebebi süpürge ile çekilirse etkili olmuyor. Fırça ile temizlemenin riski var benim başıma gelen şeyi anlatayim. Fırça ile ram slotumu temizledim ve PC açıldı 2. Defa açmamda açılmadı. Daha sonra aldım telefon fenerini ram slotuna baktım içinde 2 tane gözle görülmeyecek 2 tane fırça kılı girmiş o yüzden temizlerken dikkatli olun. Tabi illa sorun olunca temizlemeyin sorun olmasa dahi PC sağlığı için temizlik yapın. Umarım faydalı olmuştur.