Ram Yükseltme Sonrası PC'de olan değişiklikler normalmi ?

Ram aynı marka sadece mhz farkı var. Biosuda taktıntan hemen sonra açtık baktık kendi ayarladı MHZ hızlarını sorunsuzlar ramler
Şöyle düşün dostum. Ram standart bu hız olarak alıyor. Senin anakart eski rame uyumlu hale getirmeye çalışıyor. Çalışır mavi ekran vermediği sürece. Ama stabil çalışmaz. Sadece ekran süresi olarak sıkıntı yasiyorsan bunlar çok önemli değil. 5 sn erken acilcak diye masraf yapmana da gerek yok bence. Ama senin sorunun büyük ihtimal bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Ekran kartınin ramle ilgisi yok

Şöyle düşün dostum. Ram standart bu hız olarak alıyor. Senin anakart eski rame uyumlu hale getirmeye çalışıyor. Çalışır mavi ekran vermediği sürece. Ama stabil çalışmaz. Sadece ekran süresi olarak sıkıntı yasiyorsan bunlar çok önemli değil. 5 sn erken acilcak diye masraf yapmana da gerek yok bence. Ama senin sorunun büyük ihtimal bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Ekran kartınin ramle ilgisi yok
Ram taktıktan sonra Ekran kartının verdiği performans falan arttı bunla beraber boşta kullanıdğı yüzdelikte arttı

Ram aynı marka sadece mhz farkı var. Biosuda taktıntan hemen sonra açtık baktık kendi ayarladı MHZ hızlarını sorunsuzlar ramler
Ram sistem için en hassas elemandır.
Birebir aynı Ram taksanız bile sorun çıkabilir ama siz aynı marka farklı MHz ram almışsınız. Etiketteki rakamları aynı olsa bile sorun çıkarabilen Ram ile kumar oynamayın. İşlemci ısısı bile değişebilir anakart tepki göstereceğinden. Anakart lar parça seçebilir. Bu işlemci ve Ram dir çoğunlukla. Bazı model işlemciler bazı anakartlarda daha sıcak çalışabilir.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Ram sistem için en hassas elemandır.
Birebir aynı Ram taksanız bile sorun çıkabilir ama siz aynı marka farklı MHz ram almışsınız. Etikettekimraka lafı aynı olsa bile sorun çıkarabilen Ram ile kumar oynamayın. İşlemci ısısı bile değişebilir anakart tepki göstereceğinden. Anakart lar parça seçebilir. Bu işlemci ve Ram dir çoğunlukla. Bazı model işlemciler bazı anakartlarda daha sıcak çalışabilir.
Kolay gelsin.
Şuana kadar ram farklılığını yaşayan hiç kimseyi görmedim. ayrıca sorduğum her bilir kişiler Farklı MHz leri almanın sorun olmadığını söylüyor ve araştırdım baktım bir sorun olmadığı çalışma-çalışmama olduğu vb. olmaz. çalışır diyorlar

Şuana kadar ram farklılığını yaşayan hiç kimseyi görmedim. ayrıca sorduğum her bilir kişiler Farklı MHz leri almanın sorun olmadığını söylüyor ve araştırdım baktım bir sorun olmadığı çalışma-çalışmama olduğu vb. olmaz. çalışır diyorlar
Ben calışmaz demedim. Sistemde bazı anormallikler ve ısı artışları olabilir dedim. Kimse malını kötülemez ama gerçekçi olmak lazım

Ben calışmaz demedim. Sistemde bazı anormallikler ve ısı artışları olabilir dedim. Kimse malını kötülemez ama gerçekçi olmak lazım
yo ben kötülerim yani :D ısı artışları oluyor ama değişiyor bazen boşita 33 bazen 40 tan oluyor. ama normalde boşta asla 40 görmüyor

Geri