rami silgilemek ne ?Merhaba apu sistem topladım Ramı silgiyle siliyorum ekran gelip gidiyor yardımcı olurmusunuz.
İnternette gördüm ne varsa denedimrami silgilemek ne ?
neyi gördünüz ?İnternette gördüm ne varsa denedim
Ekrana görüntü gelmiyorRAM' i silgi ile silmeyi neden denediniz ? Normalde işe yarayan bir yöntem ama bir şey yokken yapman saçma topakları kalmış olabilir bu da temassızlık yapar. Tam olarak sorun nedir ?
Bios sıfırla öyle dene bakalım. Bilgisayarı fişten çektikten sonra bir iki kere açma tuşuna bas ki içindeki elektrik boşalsın.Ekrana görüntü gelmiyor
Anakart sifirÜzerindeki kondansatörlere zarar vermeden uç kısmını oksit varsa gidermek için yumuşak sınav silgisiyle silinir.Ekrana görüntü gelmiyorsa 2 adet ram varsa birini çıkartıp sorun ramdeyse anlayabilirsiniz.
Çift ram slotu var 1.2v yazıyor bende 8gb 1.35v ram var arada bir ekran açılırken gelip gidiyorBios sıfırla öyle dene bakalım. Bilgisayarı fişten çektikten sonra bir iki kere açma tuşuna bas k
O konuyla alakalı olacağını sanmıyorum.Ramler düşük performansta çalışır.Bir sıkıntı olmaz diye düşükmekteyim.Sorunun sistem kaynaklı olduğuna emin misiniz ? Birde monitöre,hdmı veya vga kablosun da sıkıntı olmasınAnakart sifir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çift ram slotu var 1.2v yazıyor bende 8gb 1.35v ram var arada bir ekran açılırken gelip gidiyor