4000mhz çekip kaydedip windowsa döndüğünde görev yöneticisindeki performans sekmesinde bulunan bellek kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?MSI b550-a pro
IRDM pro 4000mghz ramlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaydettim
biosu resetleyip tekrar xmp docp devreye sokmayı denedin mi? bios resetlemek için CLRcmos headerları pc kapalıyken 10sn temas ettirsen biosu sıfırlıyor veya bios pilini pc kapalıyken söküp 10sn bekleyip geri taktığında resetleyecektir. gerçi bu konuya hakimsins snaırım işlemcin 4.65 overclocklanmış.Pardon 2667 mghz yazıyor orada
O dediklerini inan bilmiyorum hocam, OC da ben yapmadım işlemciye daha bugün sistemi kurduk , şaka gibi amazondan sıfır aldım işlemciyi kutusunda, ama üstün de çok az leke gibi bir şey vardı önemsemedim, 2. El ürün mü yolladılar ?biosu resetleyip tekrar xmp docp devreye sokmayı denedin mi? bios resetlemek için CLRcmos headerları pc kapalıyken 10sn temas ettirsen biosu sıfırlıyor veya bios pilini pc kapalıyken söküp 10sn bekleyip geri taktığında resetleyecektir. gerçi bu konuya hakimsins snaırım işlemcin 4.65 overclocklanmış.
işlemci modelin nedir satıcı kısmında amazon görünüyorsa ikinci el ürün göndermezler.O dediklerini inan bilmiyorum hocam, OC da ben yapmadım işlemciye daha bugün sistemi kurduk , şaka gibi amazondan sıfır aldım işlemciyi kutusunda, ama üstün de çok az leke gibi bir şey vardı önemsemedim, 2. El ürün mü yolladılar ?
Ekran kartının arkasında kalıyor piller , ClRcmos lar nedir ? Ne ile nasıl temas edeceğimbiosu resetleyip tekrar xmp docp devreye sokmayı denedin mi? bios resetlemek için CLRcmos headerları pc kapalıyken 10sn temas ettirsen biosu sıfırlıyor veya bios pilini pc kapalıyken söküp 10sn bekleyip geri taktığında resetleyecektir. gerçi bu konuya hakimsins snaırım işlemcin 4.65 overclocklanmış.
bulmanız zor pinleri ufacık bi yerde kalıyor anakartın başka birşeyide temas ettirebilirsiniz. en ideali pili söküp geri takmak pc kapalıyken. fakat anlamadıım nokta biosta profil 1'e çektiğinizde ve biostayken kaydedip çıktığınızda 2666 dönmesi enteresan. tekrar biosa döndüğünüzda profil 1 4000mhz görünüyor dimi? ve ramler dimm a2 dimm b2 kanallarında takılı değil mi? bahsettiğiniz lekenin fotoğrafını falan çektiniz mi bu arada?R7 5700X , teknobiyotik satıcı
Ekran kartının arkasında kalıyor piller , ClRcmos lar nedir ? Ne ile nasıl temas edeceğim