Neler Yeni

Ramlere oc yapmak bir zarar verirmi?

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
hmm anladım ozaman sistemi alıcağım zaman soruyum şimdi sormak biraz sıkıntı olabilir belki kızabilir daha sistemi almamıssınız alınca sorun gibi ifadeler kullanbilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hocam kördüğüm kadarıyla t6 ultra soğutucunuz var belki bende 5600x için onu kullanabilirim nasıldır ?
yada bu soğutucular hakkında bir bilginiz varmı se-224-xt eğer bütçe olursa se-234
Hocam imzamdaki sistemde ekipmanlar ve ekran kartı hariç her şeyi sattım. T6 ultra 40 desibelin üzerine çıktığı için geceleri birazcik gurultü yapabiliyor. Fakat 200tl'ye kadar alinabilecek en performanslı kule tipi sogutmalardan birisidir.
5600x am4 sokete sahip ve t6 ultra bu soket ile uyumludur, sorunsuz kullanabilirsiniz.
Eğer bütçeniz varsa sıvı soğutma onerilerinde bulunabiliriz.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Hocam imzamdaki sistemde ekipmanlar ve ekran kartı hariç her şeyi sattım. T6 ultra 40 desibelin üzerine çıktığı için geceleri birazcik gurultü yapabiliyor. Fakat 200tl'ye kadar alinabilecek en performanslı kule tipi sogutmalardan birisidir.
5600x am4 sokete sahip ve t6 ultra bu soket ile uyumludur, sorunsuz kullanabilirsiniz.
Eğer bütçeniz varsa sıvı soğutma onerilerinde bulunabiliriz.
hmm anladım ozaman çok teşekür ederim yardımınz için :)

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Rica ederim, attığınız id cooling sogutmasi da gayet performanslıdır, tercih etmenizde bir sakınca yok.

Top Bottom