@RevDeisDouRamlerimi O.C yapmak için yardım: Cructial Ballistix 3200MHZ CL16 Ramlerim var. Bu Ramleri Ryzen 7 3700X ile sınıra kadar arttırmak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum
@cfrankoRamlerimi O.C yapmak için yardım: Cructial Ballistix 3200MHZ CL16 Ramlerim var. Bu Ramleri Ryzen 7 3700X ile sınıra kadar arttırmak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum
Hadi her anakart için yapalım. Sen MSI yap, ben gigabyte yapayım, biostar ve asus buluruz senin konuda toplarızherkes ballistix almış ben bittim ya rehber yapcam sonunda
Hocam FCLK frekansını 1900 yapıp Prime95 Large FFTs testi yapar mısınız bir de HWinfo indirinhocam bi yardım ederseniz çok sevinirim
Hocam ben arkadaşıyım yaptı, ekran açık ama görüntü gelmiyor sistemi ise şu şu şekilde: Ryzen 7 3700X + B550GTA var. Ramleri O.C lemek istiyor.Hocam FCLK frekansını 1900 yapıp Prime95 Large FFTs testi yapar mısınız bir de HWinfo indirin
Hocam ben arkadaşıyım yaptı, ekran açık ama görüntü gelmiyor sistemi ise şu şu şekilde: Ryzen 7 3700X + B550GTA var. Ramleri O.C lemek istiyor.
FCLK frekansını 1900" yaptı ama görüntü yok.
Tamamdır sıfırlıyor şimdi, bana yaptığımız gibi işlemiyor mu hocam ona da? Bana yaparken FCLK falan uğraşmamıştık(cahilliğime verin). Onda da Cructial 3200 CL16 var.Alıntıyı görüntüle
Şu yuvarlak içine aldığım iki pinin ortasına turnavida ucu değdirsin görüntü gelir. 1900 FCLK de görüntü bile gelmediyse arkadaşın bayağı şanssızmış.