Yani içinde olduğunuz durum itibari ile alınır gibi duruyor ama arkadaş kazığı yemeyin hocam dikkatli olun.arkadaşim satiyor 600 tl ye veriyim sorunu fln yok çıkarsa da geri de alirim diyor alsam mi bilemedim psum bozuk 300w psu ile idare ediyorum
ryzen 5 5500
rx 570 8gb
maks 750 tl butcem var sahibindende bakiyorum o fiyatlara bunlar varYani içinde olduğunuz durum itibari ile alınır gibi duruyor ama arkadaş kazığı yemeyin hocam dikkatli olun.
Az güç tüketsin tüketmesin farketmez mümkünse elinizdeki ile devam edin biraz bekleyip sıfır psu alın.maks 750 tl butcem var sahibindende bakiyorum o fiyatlara bunlar var
bilmiyorum rampage ye de guvenemiyorum ama sistem de az güç tuketecek o psuya göre
Yüksek ihtimal sadece mining için üretilmiş bomba PSU.arkadaşim satiyor 600 tl ye veriyim sorunu fln yok çıkarsa da geri de alirim diyor alsam mi bilemedim psum bozuk 300w psu ile idare ediyorum
ryzen 5 5500
rx 570 8gb
arkadaşim satiyor 600 tl ye veriyim sorunu fln yok çıkarsa da geri de alirim diyor alsam mi bilemedim psum bozuk 300w psu ile idare ediyorum
ryzen 5 5500
rx 570 8gb
1.5 kya felan psular düşüyor.Yüksek ihtimal sadece mining için üretilmiş bomba PSU.
incehesap cuma gununde cıkarsa iyi birtane onu aliyim madem yapacak bişey yok