Neler Yeni

rampage comfort 50 tl daha ucuza nasıl alabilirim

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
rampage comfort almaya karar verdim bi ara 50 lirasını bedavaya geldigini duymustum bilen yardımcı olabilir mi ?
hepsi buradaydı sanırım

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
rampage comfort almaya karar verdim bi ara 50 lirasını bedavaya geldigini duymustum bilen yardımcı olabilir mi ?
hepsi buradaydı sanırım
reis bende var ses kalitesi iyi ama o kafaya uyarlama yeri varya yükseltip azaltma yanlışlıkla ayağım kabloya takıldı yere düştü kulaklık bi baktım 2 side kırılmış bantlaıdm kulaklığın ses kalitesi iyi

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
reis bende var ses kalitesi iyi ama o kafaya uyarlama yeri varya yükseltip azaltma yanlışlıkla ayağım kabloya takıldı yere düştü kulaklık bi baktım 2 side kırılmış bantlaıdm kulaklığın ses kalitesi iyi
Aynı olay benim başımada geldi biri çıkık kullanıyorum :D

hepsi buradaydı sanırım
HepsiBurada ilk siparişe özel 250 TL üstüne 50TL indirim yapıyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.

kdrtlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
kadir talpa
Aynı olay benim başımada geldi biri çıkık kullanıyorum :D

HepsiBurada ilk siparişe özel 250 TL üstüne 50TL indirim yapıyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.
reis sanki düşünce mikrofon kalitesindede bi bozukluk yaşandı acaba ondanmıdır ne yapsam diye düşünüyom sesim normalinden daha çok kalın çıkıyor 14 yaşındayım 22 yaşında sanan var valorantta

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
reis sanki düşünde mikrofon kalitesindede bi bozukluk yaşandı acaba ondanmıdır ne yapsam diye düşünüyom sesim normalinden daha çok kalın çıkıyor 14 yaşındayım 22 yaşında sanan var valorantta
Daha ne istiyorsun ne güzel işte :D

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,113
İsim
Cicikuş
reis sanki düşünce mikrofon kalitesindede bi bozukluk yaşandı acaba ondanmıdır ne yapsam diye düşünüyom sesim normalinden daha çok kalın çıkıyor 14 yaşındayım 22 yaşında sanan var valorantta
ergenliktesin normal bende 15 yaşındayım 25-30 sanan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,386
Üyeler
168,778
Son üye
branbeyyy
Top Bottom