Neler Yeni

Rampage Comfort mu Tronsmart Sono mu ?

tw1nzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Kabataş
Bütçe
300
Merhaba arkadaşlar. Sizlere 2 tane kulaklık sormak istiyorum. Başlıkta gördüğünüz gibi Rampage Comfort ve Tronsmart Sono'nun arasında kaldım. Bazıları Rampage'de nadir iyi kulaklıklardan biri diyor. Tronsmart'ı ilk defa duyuyorum ve o yüzden korkuyorum. Tronsmart'ın Youtube'da 1 tane türkçe videosu yok(2 tane var ama kalitesiz 7 dakikalık).Benim için önemli şeyler; bilgisayar başında 7-8 saat geçiriyorum. Discord'u çok fazla kullanıyorum. Benim için rahatlık ve mikrofonu önemli. Bütçem 200-300 TL arası. ''az daha koy şunu al'' vb. diyecekler gelmesin lütfen. Sizce hangisi ? İkisi arasında kararsız kaldım.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Sono kullanıyorum korkulacak bir şey yok ama rahatlık arıyorsan Sono senlik değil. Ergonomi biraz sıkıntılı, yine de kafan orta veya küçükse sorun olmayabilir.

HoYeon Jung

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. Sizlere 2 tane kulaklık sormak istiyorum. Başlıkta gördüğünüz gibi Rampage Comfort ve Tronsmart Sono'nun arasında kaldım. Bazıları Rampage'de nadir iyi kulaklıklardan biri diyor. Tronsmart'ı ilk defa duyuyorum ve o yüzden korkuyorum. Tronsmart'ın Youtube'da 1 tane türkçe videosu yok(2 tane var ama kalitesiz 7 dakikalık).Benim için önemli şeyler; bilgisayar başında 7-8 saat geçiriyorum. Discord'u çok fazla kullanıyorum. Benim için rahatlık ve mikrofonu önemli. Bütçem 200-300 TL arası. ''az daha koy şunu al'' vb. diyecekler gelmesin lütfen. Sizce hangisi ? İkisi arasında kararsız kaldım.
Bende hiç duymadım o markayı. Comfort'un videolarını izlerseniz uzun kullanımda sıkıntı çıkartmadığını söyleyen kişilere rastlarsınız. Hepsiburada.com'dan alırsanız 50TL kupon sayesinde 235TL'ye almış olursunuz.

tw1nzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Kabataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sono kullanıyorum korkulacak bir şey yok ama rahatlık arıyorsan Sono senlik değil. Ergonomi biraz sıkıntılı, yine de kafan orta veya küçükse sorun olmayabilir.
Rampage Comfort'a, Rampage'in nadir iyi kulaklıklardan biri diyorlar, doğru mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende hiç duymadım o markayı. Comfort'un videolarını izlerseniz uzun kullanımda sıkıntı çıkartmadığını söyleyen kişilere rastlarsınız. Hepsiburada.com'dan alırsanız 50TL kupon sayesinde 235TL'ye almış olursunuz.
Hmm, anladım.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Rampage Comfort'a, Rampage'in nadir iyi kulaklıklardan biri diyorlar, doğru mu ?
Forumda çok tavsiye ediliyor, bizzat kullanmadıysam da forum ahalisi seviyor. Ve evet markanın diğer ürünlerinden genellikle uzak durmak gerekir.
Sono da ses iyi, mic iyi, malzeme kalitesi çok iyi ancak dediğim gibi ergonomi herkese uygun değil...

tw1nzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Kabataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba yarın Comfort alacağım. hepsiburada'dan nasıl 50tl kupon kullanacağım ?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
@XecAts önerir misin ? Durum ne ?

tw1nzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Kabataş
Hiç alışveriş yapmadıysanız, mobil uygulamayı yüklemeniz yeterli. Yani sepete ekle dediğiniz zaman 50TL indirim uygulanır. 200TL ve üzeri alışverişlerde geçerli.
Anladım. Sağ ol yardım ettiğin için.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Comfort öneririm.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sono kullanıyorum, memnunum ergonomi olarak ilk zamanlar alışamamıştım ama 2 hafta oldu neredeyse artık alıştım. bazen 4-5 saat sonra hafif terletiyor ama bi su içmeye gidip geliyorum geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom