Neler Yeni

Yardım Rampage Double Ring Fanının RGB'si Tam Çalışmıyor

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Eyv bunu alıyım bunuda iade ederim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuttu kupon sjjskemcksms 3 gündür kazanıyorum totalde 12 bin kazandım -5700 TL başlamıştım yarın tutarsa çekiliş yapacağım
Sickleflow alma kasa fanı için uygun değil Cooler Master Halo fan alabilirsin çok daha iyi ve güzel kesinlikle sickleflow alma kasa için sickleflow sıvı soğutma içindir

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Sickleflow alma kasa fanı için uygun değil Cooler Master Halo fan alabilirsin çok daha iyi ve güzel kesinlikle sickleflow alma kasa için sickleflow sıvı soğutma içindir
Statik basıncı yüksek diye tek radyatöre takılıcak diye bir şey yok kasa fanı içinde kulanılır gayet de mantıklı olur.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Statik basıncı yüksek diye tek radyatöre takılıcak diye bir şey yok kasa fanı içinde kulanılır gayet de mantıklı olur.
Halo fanlar dururken sickleflow almak çok mantıklı değil diyorum elbette kullanabilir neden kullanılmasın ama daha iyisi varken yani at varken eşeğe binmeye gerek yok.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Kuzey
Halo fanlar dururken sickleflow almak çok mantıklı değil diyorum elbette kullanabilir neden kullanılmasın ama daha iyisi varken yani at varken eşeğe binmeye gerek yok.
3 tane halo 3 tane sickleflow aldım

Top Bottom