Neler Yeni

Rampage Drop Plus - Cızırtı sorunu

rhythm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ens
1 hafta önce Rampage Drop Plus satın aldım. Bu kulaklıkta USB ve stereo girişi bulunmakta. USB ile kullanırken kulaklıktan(sol taraftan daha fazla) parazit sesi geliyor. Bilgisayarda hiçbir işlem yapmazken bu ses geliyor. Sesi kapattığımda ise cızırtı sesi kesiliyor. Bir tek bende mi böyle bir sıkıntı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

merto35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Şeker
1 hafta önce Rampage Drop Plus satın aldım. Bu kulaklıkta USB ve stereo girişi bulunmakta. USB ile kullanırken kulaklıktan(sol taraftan daha fazla) parazit sesi geliyor. Bilgisayarda hiçbir işlem yapmazken bu ses geliyor. Sesi kapattığımda ise cızırtı sesi kesiliyor. Bir tek bende mi böyle bir sıkıntı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
ben kullanıyorum böyle bir sıkıntı yok gayet memnunum

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Bende sesi kapattığım zaman sol tarafta örgülü kablonun bittiği yer sallanınca o ses geliyor :/ Çok garip...

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Sol tarafta hoparlöre gelen kabloda temassızlık olabilir.

rhythm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ens
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC den sesi kapat aç yaptığımda pıt diye ses geliyor kulaklıktan. Bir sorun var ama çözemedim

Sanco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
ben de de aynı sorun var ne yaptınız hala devam ediyor mu

rhythm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ens
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de de aynı sorun var ne yaptınız hala devam ediyor mu
Kulaklığın üstündeki ses seviyesini en yüksek yere alırsam cızırtı olması normalmiş. Bende kulaklık ses seviye ayarını ortadan biraz daha aza getiriyorum. Öyle kullanıyorum. Ama sanırım sol taraftan daha çok ses geliyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom