Neler Yeni

Rampage freedom Oyuncu kulaklığı alınırmj

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
Drop Plus kullanıcısıydım sol kulak ışığı sönünce iade ettim bi tek bende olmuş sanırım, şimdi freedom modelini düşünüyorum 544tl drop plus ise 380tl drop plusta sevdiğim özellikler kalitesi ve yüksek basda titreme olayı oluyor efsane bir şey ben bu beklentilerimi freedom dan alabilirmiyim. Birde usb li kulaklıkların bataryası oluyor bu bataryanın ömrü ne kadar sürer acaba korkumun birisi bu

FansXArmy

80+ Bronze
Drop Plus kullanıcısıydım sol kulak ışığı sönünce iade ettim bi tek bende olmuş sanırım, şimdi freedom modelini düşünüyorum 544tl drop plus ise 380tl drop plusta sevdiğim özellikler kalitesi ve yüksek basda titreme olayı oluyor efsane bir şey ben bu beklentilerimi freedom dan alabilirmiyim. Birde usb li kulaklıkların bataryası oluyor bu bataryanın ömrü ne kadar sürer acaba korkumun birisi bu
Bataryanın ömrü kullanımına bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza
Freedom incelemesi daha görmedim ama beğenmediysen Fury x e bakmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsemi kullanmıyor şu freedomu
Acaba kablosuz şekikde kullanıldığı zaman aynı kaliteyi alabilirmiyim.
Birisi deseki basları cok iyi kullanıyorum kulak tiretme özelliği var direk alayım

Top Bottom