Neler Yeni

Yardım Rampage fury x 7.1 konuşmada karşıya ses gidiyor

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Discorddan ve messengerdan denedim ama youtube un sesi karşıya gidiyo mikrofonu kapattığımda ses karşıya gitmiyo hem benim ki hem videonunki.
videonun sesini çok azaltıp discordun ses hassasiyetini düşürdüğümdede gitmiyo ama bu seferde ben videonun sesini duyamıyorum arkadaşda benim sesimi kesik kesik duyuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
HAFIZ MEHMET
Discorddan ve messengerdan denedim ama youtube un sesi karşıya gidiyo mikrofonu kapattığımda ses karşıya gitmiyo hem benim ki hem videonunki.
videonun sesini çok azaltıp discordun ses hassasiyetini düşürdüğümdede gitmiyo ama bu seferde ben videonun sesini duyamıyorum arkadaşda benim sesimi kesik kesik
sıfırla

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
önce napim yazıp düzenleyip sıfırla yazmak baya mantıklıymış :ddd
videonun sesini çok azaltıp discordun ses hassasiyetini düşürdüğümdede gitmiyo ama bu seferde ben videonun sesini duyamıyorum arkadaşda benim sesimi kesik kesik duyuyor
ses denetim masasında mikrofonunuz ve kulaklığınız hariç her şeyi devre dışı bırakın mikrofon bassı açıksa kapatın

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce napim yazıp düzenleyip sıfırla yazmak baya mantıklıymış :ddd

ses denetim masasında mikrofonunuz ve kulaklığınız hariç her şeyi devre dışı bırakın mikrofon bassı açıksa kapatın
Mikrofon bassını nerden kapatıcam kendi uygulamasından mı ses denetim masasında mı

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Mikrofon bassını nerden kapatıcam kendi uygulamasından mı ses denetim masasında mı
ses denetim masası
Mesaj otomatik birleştirildi:

1612013176149.png

discord ses ayarlarını böyle yapın bende arctis 3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyordum bu ayarları yapınca düzeldi ama hala sesi 100 yapınca karşıya bazen ses gidiyor

• Beğen

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Beğen

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Za
ses denetim masası

Alıntıyı görüntüle
discord ses ayarlarını böyle yapın bende arctis 3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyordum bu ayarları yapınca düzeldi ama hala sesi 100 yapınca karşıya bazen ses gidiyor
Zaten böyle

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
ses denetim masası>kayıt>kullandığınız mikrofona sağ tık özellikler yapın>düzeyler>mikrofon bası
Düzeylerde sadece mikrofon var mikrofon bassı yok

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
ses denetim masası>kayıt>kullandığınız mikrofona sağ tık özellikler yapın>düzeyler>mikrofon bası

kulaklık girişini direkt anakarta yapın
Olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,664
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458