Ajazz AK-992 klavyemde bile bu kadar tatlı bir tokluk elde edemedim, hatta yaklaşamadım bile. CIY Asura kullanmama rağmen.
Ghost da Eva ve IPXE yalıtımı da olmadığına adım gibi eminim sadece nefes alıyormuş gibi takılıyor. Keycap ler de yüksek ihtimalle ABS bu yüzden ses bi tık daha ince (akustik olarak) çıkar.
Aklımda olan birkaç tavsiye var ne kadar tutarlar bilmiyorum bu tarz klavye kullanmadım hiç.
1- Space deki oturaklılığı arttırmak için tuşu ağırlaştırabilirsin. Kendi klavyemde space in altına hamur silgi yapıştırdım ciddi etkiledi. Bendeki sıradan Keycaplerden sendeki poding bu yüzden ince ve yoğun serp yoksa ışığın yayılmasını bozar.
2- Klavyenin içi nasıl tasarlandı bilmiyorum.
Şuradaki gibi band tape mutlaka yapmaya çalış. Ben 5 katman geçtim akustiği ve titreşimi fark etti. (maskeleme bandı kullan)
3- PCB nin altında yeterince alanın varsa ses yalıtımı için malzeme ekle. Ben zemine 1 kat maske bandı yapıştırıp üstüne karton, peçete ve az miktarda pamuk ile sağlamaya çalıştım fena olmadı. Daha iyi yapılabilirdi de elimde malzeme yok diye yapamadım.
4-
Şu tarz o ringler ekle. Kendi klavyemde Brown switch karakterindeki Ciy Asura için 2 kat kullandım güzel toklaştırdı. Red için de benzeri olur.