Neler Yeni

İnceleme Rampage Iceberg 120MM Soğutucu

Bergee

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar bu ilk incelemem olacak hatalarım olabilir kusuruma bakmayın bu sebepten ötürü.

Öncelikle şundan bahsedeyim ben bu soğutucuyu vatan computer'dan aldım 165 liralık çekim olduğu için sadece 45 liraya ödeyerek aldım. Yoksa kesinlikle 211 lira edecek bir soğutucu değil. Kimseye önermiyorum bunun yerine gidip T6 Ultra almak çok daha mantıklı ve T6 Ultra buna göre çok daha daha ucuz. Kısa ve öz bir inceleme olacak bu kutusunu falan çekmeyeceğim sadece kasadaki görüntüsü yeterli diye düşünüyorum.
Ayrıca min. max. derecelerini paylaşacağım. Bu arada kullandığım işlemci Ryzen 3 3100 zaten fan koymasan yine ısınmaz öyle bir işlemci kendisi :D Bu özelliğine bayılıyorum bu işlemcinin bir şey daha (4.25GHz ve 1.13V değerinde overclocklu değerlerini paylaşıyorum)

Bu kasadaki görüntüsü; (gayet şık duruyor ama her zaman şıklık önemli değil bence)
WhatsApp Image 2021-09-11 at 20.16.16.jpeg

Boştaki derecesi;
Adsız2.png

Buda full yükteki testi;
Adsız3.png

Yani zaten stock fanda da çok büyük bir fark yoktu açıkası. Stock fan'da 65 derece alıyordum bunda 55 derece alıyorum çok büyük bir fark yok parasına değer mi? Bence değmez hayatımda gördüğüm aldığım en kötü ilk ürün diyebilirim malzeme kalitesi çok kaliteli hissettirebilir belki ilk elinize aldığınızda ama inanın bana değil zaten takana kadar canım çıktı. Gerçekten parasını haketmiyor. 100 lira olsa belki o da belki diyorum :D Ben 45 lira verdiğim için şanslıyım ama muhakkak alacaklar bu konuyu görsün öyle alsın :D

Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleme adı altında stock ile market sonrası satış karşılattırılır. Boşta değerler paylaşılır. 2-3 satır yazılır :)
tam aşağıya kaydırıyordum konu bitti :D
Hocam uzun yazsak okumadım ama güzel konu teşekkürler yazıp geçiyorlar :D Bu arada ekledim hocam değerleri falan. Henüz test yapıyordu o sıradada o yüzden bitmeden paylaşmak istemedim 10 dakika falan yükte çalıştırdım çünkü :D

Top Bottom