Neler Yeni

Rampage Kasa 650W 80 Plus Alınır mı ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar seri yardım lazım. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ilgisayar-kasası-siyah-1207466.html#yorumlar- Bu linkteki kasa alınır mı ? 4 fanlı 650w 80 plus önü ızgaralı ve üstü mıknatıslı toz filtreliymiş.669 TL suan ama benim 50 TL hediye kodum var bu kasa bana 620 TL ye denk gelecek.Kaçırma seri al derseniz alacağım.Fakat daha iyi bir marka ve bu fiyata var derseniz eyvallah ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica etsem el atar mısınız reizlerr @Yasin Çelik @White Ravens @keremcnsz24 @intel pentium @Beyfendiiii6 ^^ Şimdiden çok teşekkürler

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Arkadaşlar seri yardım lazım. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-hero-650w-80-plus-bronze-4xargb-fanlı-1xusb-3-0-2x-usb-2-0-tempered-glass-gaming-bilgisayar-kasası-siyah-1207466.html#yorumlar- Bu linkteki kasa alınır mı ? 4 fanlı 650w 80 plus önü ızgaralı ve üstü mıknatıslı toz filtreliymiş.669 TL suan ama benim 50 TL hediye kodum var bu kasa bana 620 TL ye denk gelecek.Kaçırma seri al derseniz alacağım.Fakat daha iyi bir marka ve bu fiyata var derseniz eyvallah ^^

Rica etsem el atar mısınız reizlerr @Yasin Çelik @White Ravens @keremcnsz24 @Intel pentium @Beyfendiiii6 ^^ Şimdiden çok teşekkürler
Listede adımı görmemek üzdü rampage psu almayın elinizde bile kalmaz

@TheFreaky

Chry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
Arkadaşlar seri yardım lazım. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-hero-650w-80-plus-bronze-4xargb-fanlı-1xusb-3-0-2x-usb-2-0-tempered-glass-gaming-bilgisayar-kasası-siyah-1207466.html#yorumlar- Bu linkteki kasa alınır mı ? 4 fanlı 650w 80 plus önü ızgaralı ve üstü mıknatıslı toz filtreliymiş.669 TL suan ama benim 50 TL hediye kodum var bu kasa bana 620 TL ye denk gelecek.Kaçırma seri al derseniz alacağım.Fakat daha iyi bir marka ve bu fiyata var derseniz eyvallah ^^

Rica etsem el atar mısınız reizlerr @Yasin Çelik @White Ravens @keremcnsz24 @Intel pentium @Beyfendiiii6 ^^ Şimdiden çok teşekkürler

Rampage kasa ve güç kaynaklarını önermiyorum. Zamanında aldığım kasalar tırt çıktı. Güç kaynaklarına da kaliteli diyemeyiz.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Listede adımı görmemek üzdü rampage PSU almayın elinizde bile kalmaz

@TheFreaky
Reiz forumda yeni sayılırım :) hemen yazıyorum adını özür dilerim atladığım için ^^ İleriki yardım konularımda hemen ekleceğim senide.Varmı başka atladığım ayıp olmasın.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Reiz forumda yeni sayılırım :) hemen yazıyorum adını özür dilerim atladığım için ^^ İleriki yardım konularımda hemen ekleceğim senide.Varmı başka atladığım ayıp olmasın.
Yok kimi gördüysen onu yaz zaten genelde etiketlemeye ihtiyaç duymadan cevaplamaya çalışıyoruz.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Rampage, Frisby, Sharkoon gibi markaların PSU'larını önermem çok kalitesiz. Biraz daha bütçeyi arttırıp Corsair Spec Delta RGB 550w 80+ alabilirsiniz.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mediamarkt da alınabilir gördüğüm tek model bu birde zalman var ancak kullandığı zalmanın PSU'da sertifika yok bir şey yok ve fiyatları da pahalı.İçinde PSU olan bir kasa alacaksanız xigmatek,cooler master veya thermaltake alın bunlar bahsettiğiniz markaya göre daha kaliteli 50 TL için riske atmaya değermi ? PSU oldukça önemli bir bileşen.Eğer illa mediamarkt olacak ise xıgmatek olan kasayı alabilirsiniz yada zalman kasayı araştırıp kaliteli ise ve kullancı yorumları olumlu ise onu da alabilirsniz.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Alınmaz kanka. Kalitesiz bir PSU. Sistemini emanet etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,515
Üyeler
167,504
Son üye
sasori
Top Bottom