Neler Yeni

Rampage KB-R90 Orion Red Switch Klavye kendiliğinden tuşlara basıyor..

B.elma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Size bir sorum olacak çözemedim nedense.
Birkaç ay önce rampage kb-r90 orion red switch klavye almıştım. Sorunsuz çalışıyordu
Belli bir süre geçtikten sonra şimdi her saniye olmasa bile kendiliğinden tuşlara basıyor , mesela numlock , home tuşu vs. birçok tuşa kendiliğinden basılıyor
Klavyenin usb kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor , bazen 2 kez tak çıkar yapınca düzeliyor. Nedeni ne olabilir acaba ?
Pc de virüs olamaz daha dün komple her diske format attım :/ Çözemedim bu olayı sorun klavye olduğu kesindir değil mi ? Şimdiden herkezin eline sağlık teşekkür ederim <3

B.elma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varmıdır bilgisi olan

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Size bir sorum olacak çözemedim nedense.
Birkaç ay önce rampage kb-r90 orion red switch klavye almıştım. Sorunsuz çalışıyordu
Belli bir süre geçtikten sonra şimdi her saniye olmasa bile kendiliğinden tuşlara basıyor , mesela numlock , home tuşu vs. birçok tuşa kendiliğinden basılıyor
Klavyenin usb kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor , bazen 2 kez tak çıkar yapınca düzeliyor. Nedeni ne olabilir acaba ?
Pc de virüs olamaz daha dün komple her diske format attım :/ Çözemedim bu olayı sorun klavye olduğu kesindir değil mi ? Şimdiden herkezin eline sağlık teşekkür ederim <3
Uygulamasını yükle bakalım düzelecek mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom