Rampage kulaklıklar Steelseries,Corsair,Logitech gibi markalara oranla nasıldır?

hasanbnc

80+
Reaksiyon skoru
1
250 ₺ ye 7.1 rampage kulaklık mı alınmalı yoksa Corsair,Steelseries,Logitech gibi markaların stereo kulaklıkları mı tercih edilmelidir.

250 ₺ ye 7.1 rampage kulaklık mı alınmalı yoksa Corsair,Steelseries,Logitech gibi markaların stereo kulaklıkları mı tercih edilmelidir.
7.1 sadece satış taktiği hiç bir fark yok

7.1 sadece satış taktiği hiç bir fark yok
bende jd 712 vardı aldığım fiyatın 2 katına sattım gittim kulak içi kulaklık ve kondansatör mikrofon aldım toplam 100 lira tuttu. Kulaküstü kulaklık hem kafayı-kulağı ağrıtıyor, hem terletiyor hemde mikrofon kalitesi çok iyi değil. Bence sadece masaüstünde kullanılacaksa kulaküstü kulaklık almak mantıksız.

bende jd 712 vardı aldığım fiyatın 2 katına sattım gittim kulak içi kulaklık ve kondansatör mikrofon aldım toplam 100 lira tuttu. Kulaküstü kulaklık hem kafayı-kulağı ağrıtıyor, hem terletiyor hemde mikrofon kalitesi çok iyi değil. Bence sadece masaüstünde kullanılacaksa kulaküstü kulaklık almak mantıksız.
James Donkey deneyip karar vermen saçma olmuş o zaman

Önceden denediğim kulaklıklara göre jd 712 çok hafifti bahsettiğim kafa ağrıtma 4-5 saatten sonra gerçekleşiyor yani her kulaklıkta olur. Bunu düşünerek aldım zaten.
Kafa bandı iyi olan bir kulaklık alıcam ben
Corsair hs50 pro bu sanırım

Cloud Stinger Core alınmaz. O kadar cıkabiliyorsanız Cloud ll alın. Rampage in Drop Plus modeli Arctis 1 3 ve 5 ten kesinlikle daha iyi. 7 yi denemedim. Fiyat bandına göre alınabilir kulaklıklar şöyle
350tl: Drop Plus
500tl: HS50 Pro ya da HS60
800tl: HS70 Cloud ll ya da Alpha
1200tl: Alpha S veya HS70 Pro.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye