7.1 sadece satış taktiği hiç bir fark yok250 ₺ ye 7.1 rampage kulaklık mı alınmalı yoksa Corsair,Steelseries,Logitech gibi markaların stereo kulaklıkları mı tercih edilmelidir.
bende jd 712 vardı aldığım fiyatın 2 katına sattım gittim kulak içi kulaklık ve kondansatör mikrofon aldım toplam 100 lira tuttu. Kulaküstü kulaklık hem kafayı-kulağı ağrıtıyor, hem terletiyor hemde mikrofon kalitesi çok iyi değil. Bence sadece masaüstünde kullanılacaksa kulaküstü kulaklık almak mantıksız.7.1 sadece satış taktiği hiç bir fark yok
James Donkey deneyip karar vermen saçma olmuş o zamanbende jd 712 vardı aldığım fiyatın 2 katına sattım gittim kulak içi kulaklık ve kondansatör mikrofon aldım toplam 100 lira tuttu. Kulaküstü kulaklık hem kafayı-kulağı ağrıtıyor, hem terletiyor hemde mikrofon kalitesi çok iyi değil. Bence sadece masaüstünde kullanılacaksa kulaküstü kulaklık almak mantıksız.
Önceden denediğim kulaklıklara göre jd 712 çok hafifti bahsettiğim kafa ağrıtma 4-5 saatten sonra gerçekleşiyor yani her kulaklıkta olur. Bunu düşünerek aldım zaten.James Donkey deneyip karar vermen saçma olmuş o zaman
Kafa bandı iyi olan bir kulaklık alıcam benÖnceden denediğim kulaklıklara göre jd 712 çok hafifti bahsettiğim kafa ağrıtma 4-5 saatten sonra gerçekleşiyor yani her kulaklıkta olur. Bunu düşünerek aldım zaten.
kraken x de düşünebilirsin, hs50 den daha hafiif.Kafa bandı iyi olan bir kulaklık alıcam ben
Corsair hs50 pro bu sanırım
Rampage yerine corsair hs70 vs. tercih et
Hyperx e o kadar para vermezdim ben olsam onun yerine hs70 daha iyi, arctis 1 düşünülebilir mikrofon kalitesi çok iyi deniyor