Neler Yeni

Öneri Rampage R36 Drop alınır mı?

ReasQue

80+
Rampage R36 Drop kulaklığı almayı düşünüyorum da 250 lira gibi bir fiyatı var.Bu alınır mı veya bu fiyat aralığında öneriniz var mı ? Bütçem max 300
James Donkey 700,711,712 önermeyin onları almak istemiyorum.

demeanour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Çakmak
Ben şipariş verdim 22 Nisan`da gelecek diyor kargo takibinde,gelince rahatlığını mikrofon kalitesini falan yazarım sana istersen.

Son düzenleme:

ReasQue

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
bende 710 var bu bütçelerde 712 ile bi r36 drop var zaten en iyileri olarak 300tl ye 30tl falan daha koy kaliteli markadan kaliteli ürün al

corsair hs50
steelseries arctis 1

Mikail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mikail
Reis ben kullanıyom onu güzel 250 TL'ye göre mic de iyi ama dışarı ses sızdırıyo yüksek ses açarsan bide mic de mi sıkıntı var pcde mi bilmiom ses kaydederken cızırtı yapıyo

demeanour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Çakmak
Çok memnun olurum
22`sinde demiştim ama 2 gün önce geldi.İlk görüşlerime göre gayet konforlu aralıksız (yemek ve lavabo ihtiyacı hariç) 7-8 saattir takıyorum ve kulağımda hiç ağrıma yapmadı gözlük kullanmama rağmen.7.1 olarak gayet güzel,seslerin nerede olduğunu anlayabiliyorsun tabi driverini indirip ekolayzer ayarlarını iyi bir şekilde yaparsan çok güzel ses kasarsın.Mikrofon olarak konuştuğum arkadaşa sordum gayet güzel pürüzsüz bir ses geliyor dedi.Yani genel olarak kulaklık gayet güzel,kablo uzunluğu falan gayet yeterli. Driveri kurarken kulaklığı jak girişinden bağlarsan hata veriyor kulaklığı algılamıyor driver o yüzden USB ile bağla bilgisayara sonra kur.

demeanour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Çakmak
Reis ben kullanıyom onu güzel 250 TL'ye göre mic de iyi ama dışarı ses sızdırıyo yüksek ses açarsan bide mic de mi sıkıntı var pcde mi bilmiom ses kaydederken cızırtı yapıyo
Eğer discord ayarlarını güzel yaparsanız dışarıya neredeyse hiç ses gitmiyor.Ben yaptım hiç ses gitmiyor nerdeyse.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz
bence iyi gibi kanka alınabilir

aclp35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
fatih
22`sinde demiştim ama 2 gün önce geldi.İlk görüşlerime göre gayet konforlu aralıksız (yemek ve lavabo ihtiyacı hariç) 7-8 saattir takıyorum ve kulağımda hiç ağrıma yapmadı gözlük kullanmama rağmen.7.1 olarak gayet güzel,seslerin nerede olduğunu anlayabiliyorsun tabi driverini indirip ekolayzer ayarlarını iyi bir şekilde yaparsan çok güzel ses kasarsın.Mikrofon olarak konuştuğum arkadaşa sordum gayet güzel pürüzsüz bir ses geliyor dedi.Yani genel olarak kulaklık gayet güzel,kablo uzunluğu falan gayet yeterli. Driveri kurarken kulaklığı jak girişinden bağlarsan hata veriyor kulaklığı algılamıyor driver o yüzden USB ile bağla bilgisayara sonra kur.

Hocam ben hem oyun hem de telefon kulaklığı olarak kullanmak istiyorum. Yani dışarıda metroda otobüste spor yaparken v.s müzik dinlemek için kullanılabilir mi sence? Gaming tarzı kulaklıklar genel itibariyle tasarım olarak kaba duruyor dışarıda takıldığında absürt görünür mü yani görünüş açısından dışarıda kullanılabilir mi? Bunu cevaplar mısınız

Mikail

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mikail
bende 710 var bu bütçelerde 712 ile bi r36 drop var zaten en iyileri olarak 300tl ye 30tl falan daha koy kaliteli markadan kaliteli ürün al

Corsair hs50
Steelseries arctis 1
Alma piiman olursun göründüğü gibi değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Selçuk özel
Merhaba bu kulaklığı almak istiyorum fakat çoğu kişi discord kullanırken seslerin sektigini söyleyip kulaklığı iade etmiş. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

Rascheon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Efe Tokaç
Merhaba bu kulaklığı almak istiyorum fakat çoğu kişi discord kullanırken seslerin sektigini söyleyip kulaklığı iade etmiş. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
arkadaşımda da hem aynı ürün hem aynı sorun vardı ama kulaklığın yazılımından mikrofon sesini ayarladı ve düzeltti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konunun tarihine hiç bakmamıştım 30 Martta atılmış :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,157
Üyeler
162,635
Son üye
Berattk
Top Bottom