Neler Yeni

Rampage RM-165S 27 siyah ekran sorunu

drfgms04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih
Arkadaslar Rampage RM-165S 27 inc monitoru yaklasik 1 ay once aldim. Ekrani DP kablosunu baglayarak kullaniyorum. Monitoru yaklasık 1 ay once aldim. İlk baslarda bi sıkınti yokken son 1 haftadir koltuktan her kalktigimda ekran 2-3 saniye siyah olup tekrar duzeliyor. Temassizlik olabilir diye diger DP portlarina taktim, yine oluyor. Hatta HDMI kablosu vardi, onla denedim, yine ayni sekilde ekran gidiyor, 2-3 saniye siyah ekran oluyor. Sebebi nedir? Sizce garantiye gondereyim mi?
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 2600
ANAKART: MSİ B450M PRO VDH MAX
EKRAN KARTI: MSİ GTX 1660 SUPER GAMİNG X
600W PSU MARKA MODEL TAM HATIRLAMIYORUM
16 GB RAM GSKİLL

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Arkadaslar Rampage RM-165S 27 inc monitoru yaklasik 1 ay once aldim. Ekrani DP kablosunu baglayarak kullaniyorum. Monitoru yaklasık 1 ay once aldim. İlk baslarda bi sıkınti yokken son 1 haftadir koltuktan her kalktigimda ekran 2-3 saniye siyah olup tekrar duzeliyor. Temassizlik olabilir diye diger DP portlarina taktim, yine oluyor. Hatta HDMI kablosu vardi, onla denedim, yine ayni sekilde ekran gidiyor, 2-3 saniye siyah ekran oluyor. Sebebi nedir? Sizce garantiye gondereyim mi?
16 GB RAM GSKİLL
alakası olmayabilir ama ekran kartı driverlarını silip tekrar güncel driver kurunuz

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
16 GB RAM GSKİLL
Teknik anlamda bı fikrim yok ama ekran parlaklığı süresine baktınız mı belkide ondan olabilir

drfgms04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alakası olmayabilir ama ekran kartı driverlarını silip tekrar güncel driver kurunuz
format attım tekrardan tüm driverleri kurdum ama sorun hala devam etmekte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik anlamda bı fikrim yok ama ekran parlaklığı süresine baktınız mı belkide ondan olabilir
bence onunla alakası olmayabilir normal kullandığım zaman oyun vs işlerde hiçbir şekilde ekran gitmiyor ama oturduğum kolktuktan kaldığım an artık bir temassızlıkmı var bilmiyorum o zaman ekran kararıyor defalarca denedim sadece o zaman ekran gidiyor

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
format attım tekrardan tüm driverleri kurdum ama sorun hala devam etmekte

bence onunla alakası olmayabilir normal kullandığım zaman oyun vs işlerde hiçbir şekilde ekran gitmiyor ama oturduğum kolktuktan kaldığım an artık bir temassızlıkmı var bilmiyorum o zaman ekran kararıyor defalarca denedim sadece o zaman ekran gidiyor
Yinede kontrol etseniz daha iyi olur emin olmuş olursunuz kendi pcmde oyunlarda veya uygulamalarda bıraktığım zaman karardigini görmedim ama normal ana ekranda bırakırsam ya uyku moduna geçiyor yada ayarlarda ki parlaklık süresi dolunca ekran kararıyor benim fikrim bu yönde

drfgms04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih
Yinede kontrol etseniz daha iyi olur emin olmuş olursunuz kendi pcmde oyunlarda veya uygulamalarda bıraktığım zaman karardigini görmedim ama normal ana ekranda bırakırsam ya uyku moduna geçiyor yada ayarlarda ki parlaklık süresi dolunca ekran kararıyor benim fikrim bu yönde
yorumunuz için teşekkür ederim deneyim söylediğiniz gibi o zaman

birde bu durum son 1 haftadır olmaya başladı ekran biraz büyük olduğu için masa çok iyi değil sürekli sallınıyor kullandığım zaman aceba o sallantılar bi temassızlığamı yol açtı diye aklıma takılmadı değil

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
yorumunuz için teşekkür ederim deneyim söylediğiniz gibi o zaman

birde bu durum son 1 haftadır olmaya başladı ekran biraz büyük olduğu için masa çok iyi değil sürekli sallınıyor kullandığım zaman aceba o sallantılar bi temassızlığamı yol açtı diye aklıma takılmadı değil
Ekran kartına felan baktiysaniz bence sorun yoktur hdmı kablosu felan kilitlemeli oluyor oynamayla çıkacağını sanmıyorum tek ihtimal kalitesiz biseyse içindeki demirler tak çıkar tak çıkar yapınca yamulma felan yapıyor kasaniz masanın üstüne değilde yere koyuyorum ben sabit bı şekilde duruyor sizdede masadaysa yere koymanızı tavsiye ederim sorun çözülmezse foruma yine yazın yardımcı olurlar teknik anlamda

drfgms04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih
Ekran kartına felan baktiysaniz bence sorun yoktur hdmı kablosu felan kilitlemeli oluyor oynamayla çıkacağını sanmıyorum tek ihtimal kalitesiz biseyse içindeki demirler tak çıkar tak çıkar yapınca yamulma felan yapıyor kasaniz masanın üstüne değilde yere koyuyorum ben sabit bı şekilde duruyor sorun çözülmezse foruma yine yazın yardımcı olurlar teknik anlamda
aynı benimde kasa yerde sabit bi şekilde duruyor kablolarda bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum sıfır kablo monitör arkasındaki yuvalarda bi sıkıntı olabilirmi emin değilim eğer öyle olsaydı ilk kullandığımda olurdu diye tahmin ediyorum söylediğinizi deniyeceğim yorumunuz için teşekkür ederim

Top Bottom