Neler Yeni

Rampage Rm-k60 Drop Plus sipariş verdim, iyi mi yaptım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
Arkadaşlar çok kararsız kaldım sizce almalımıyım 4-5 tane yorumda mikrofon erken bozuluyor veya bozuk geliyor diye yazmışlar, sipariş verdim ama iptal edebilirim.
Kullanan arkadaşlar memnunlarmı?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
İyi yaptın memnun kalmazsan 14 gün içinde iade edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle olmazsın çok iyi bir mikrofonu var kendim de kullanıyorum, arda'da kullanıyor.
:D Bugün geldi Mikrofonu boşta kalınca dip ses geliyor onun dışında ses kalitesi uzay mikrofonu sıkıntı olmayacaksa ses için alınabilir ama 380 tl ye bu sorun olmamalı rampage bu konuda başarısız olmuş mikrofon ses kalitseide çok iyi aslında ama dip ses işte naparsın alacklar bilerek alsın

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
:D Bugün geldi Mikrofonu boşta kalınca dip ses geliyor onun dışında ses kalitesi uzay mikrofonu sıkıntı olmayacaksa ses için alınabilir ama 380 TL ye bu sorun olmamalı rampage bu konuda başarısız olmuş mikrofon ses kalitseide çok iyi aslında ama dip ses işte naparsın alacklar bilerek alsın
Nasıl ya?
Hiç bir dip ses yok bence yanlış bir ayar mı yaptınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayar yapılabiliyormu win10 un kendi ses kaydeticisinde denedim boşta klınca tsssss sesi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
Alacaklılara son söyleyeceğim benim kafam ortalama boyutta ama kulaklarım biraz kepçük buna rağmen tam oturdu bükülme hissetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade etmek istmeiyorum mikrofonu düzelte bilceğim bi program vesaire yokmudur ses ve bas ayarlarını bozmayacak bir program

Top Bottom