AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bu fare alınır mı ? Kullanan varsa memnun mu ?
"Rampage SMX R44"
"Rampage SMX R44"
Bu fiyata pek bir şey beklememek lazım ama fiyatına göre alınabilirBu fare alınır mı ? Kullanan varsa memnun mu ?
"Rampage SMX R44"
Alınmaz. Fiyatı düşük olsa da sensörü kötü.sadece işiimi görsün yeter bu fiyata daha iyisi var mı?
PvP oynuyorum genellikle hangisi daha uygun olur Drag ve ButterFly yapılması iyi olurAlınmaz. Fiyatı düşük olsa da sensörü kötü.
Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Drag Click'in fare ile alakası yok. Yapabilen her farede yapar.PvP oynuyorum genellikle hangisi daha uygun olur Drag ve ButterFly yapılması iyi olur
laser daha iyi biliyorsun dimiAlınmaz. Fiyatı düşük olsa da sensörü kötü.
Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kardeşim bu tarz mouse ler ilk başkta gözüne güzel gelsede özellikle fps oyunları oynuyorsan cs PUBG gibi leri safalarda sıkıntı açıyor sensör acısından bana kalırsa üstüne 40-50 daha koyup logitech g203 falan al bunun gibi ışıklı mışıklı değil ama sensör ve sağlamlık açısından buna 3 basar.
Önerileriniz için teşekkürler. G203 Lightsync sipariş ettimlaser daha iyi biliyorsun dimi
Şaka, dimi?laser daha iyi biliyorsun dimi
internetten araştır optik eski bir teknolojiŞaka, dimi?
Bence sen araştır, hatta sen zahmet etme. PMW 3389'dan bahsedeyim sana. Dünyanın en iyi sensör teknolojilerinden biri hatta belki en iyisidir. Ve kendisi OPTİK. @zbabomen benden daha iyi anlar mousetan, onun da benzer bir şey diyeceğini düşünüyorum. Eski olan bir şey varsa lazer.internetten araştır optik eski bir teknoloji