Neler Yeni

Razer Barracuda X 2022 3.489TL ye alınır mı?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
alınır 1.5 yıldır kullanıyorum (2021 versiyon) dışarda müzik için kullanırsan da sırıtmaz kulağında kafan çok küçük değilse

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,830
İsim
Emir
bu kulaklıklar barracuda dan ne konuda daha iyiler?
her yönden daha iyi üçünüde denedim en iyisi su anda kullandıgım hs80 sonra void elite en son barracuda rahatlık açısından daha iyi mikrofon açısından da öyle ses kalitesi hatırlamıyorm fakat rahatlık ve mikrofon benım için yeterli bir sebep pedleri barracudanın dandik geliyıor

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
her yönden daha iyi üçünüde denedim en iyisi su anda kullandıgım hs80 sonra void elite en son barracuda rahatlık açısından daha iyi mikrofon açısından da öyle ses kalitesi hatırlamıyorm fakat rahatlık ve mikrofon benım için yeterli bir sebep pedleri barracudanın dandik geliyıor
Hocam selam yakın zamanda hs80 kablolu almayı düşünüyorum sizce 3k ya değer mi kablolu çok sıkıntı yaratırmı

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selam yakın zamanda hs80 kablolu almayı düşünüyorum sizce 3k ya değer mi kablolu çok sıkıntı yaratırmı
ben hs80 de düşündüm ama hem kablolu olması hem de şekli hoşuma gitmedi niyeyse. Özellikle mikrofonu çok garip duruyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,830
İsim
Emir
kablolu kullanıyorum hocam zaten bende ben aldıgım zaman wirelessi 15k idi,bir sorun yaratmaz değer fiyatına itopyaya yakınsanız gidip bakabrlsnız test edebilrisniz

The Semih

80+ Gold

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,830
İsim
Emir
Gamepower Kizaru Pro öneririm 2 kulaklığıda taktım Razer malzeme kalitesi güzel sadece ama ses için alıyorsan Kizaru daha kaliteli, Mikrofonu zaten tartışılmaz HyperX Quadcast ile yarışır.
o.O2 özür dileyerek söylüyorum ama 3k kulaklık fiyatına gamepower mı öneriyorsunuz 1.300tlye

The Semih

80+ Gold
o.O2 özür dileyerek söylüyorum ama 3k kulaklık fiyatına gamepower mı öneriyorsunuz 1.300tlye
3K olmasının sebebi Wireles ve Malzeme kalitesi Gamepower Kizaru Wireless olsa oda 3K ya satılırdı.

RAZER Mikrofon

KİZARU Mikrofon

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,830
İsim
Emir
3K olmasının sebebi Wireles ve Malzeme kalitesi Gamepower Kizaru Wireless olsa oda 3K ya satılırdı.
gamepower her ne kadar f/p olsa da bu fiyata asla alınmaz adamlar f /p yapmak için teknik özellikleri yükseltip malzeme kalitesini düşürüyorlar gamepower fujin denemiştim malzeme kalitesi hosuma gitmemişti tabi ki fiyatına göre baya iyiydi fakat dediğim gibi malzeme kalitesinden ksııyorlar 3k gibi bir bütçede niye gamepower alsın adam hs80 gibi bir kulaklık varken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom