Yardım razer barracuda x 2022 karşıya ses gitme sorunu

Reaksiyon skoru
4
razer barracuda x 2022 ye sahibim daha yeni aldım dinlediğim şeyler discord üzerinden karşıya gidiyor yardım edebilirmişsiniz
ona göre iade edeceğim
kulaklığın mikrefonu nu çıkartım ve bir kayıt açtım ve kayıtta mikrefon takılı olmamasına rağmen şarkının sesini yani kendi çaldığı sesi alıyor ne yapabilirim

Razer Barracuda X 2022 kulaklığınızın Discordda istenmeyen sesler alması oldukça can sıkıcı bir durum Bu sorunu çözmek için birkaç farklı yöntem deneyebilirsiniz

1 Yazılım Güncellemeleri

Razer Synapse 3 Kulaklığınızın yazılımı olan Razer Synapse 3ü en güncel sürümüne güncelleyin Bu yazılım kulaklığınızın ayarlarını özelleştirmenizi sağlar ve bazen bu tür sorunları çözebilecek düzeltmeler içerir
Discord Güncellemesi Discord uygulamasını da en son sürüme güncelleyin Uygulama güncellemeleri sesle ilgili sorunları gideren düzeltmeler içerebilir

2 Kulaklık Ayarları

Yan Ses İptali Razer Synapse 3te Yan Ses İptali veya benzeri bir özellik varsa bu özelliği devre dışı bırakmayı deneyin Bazen bu özellik istenmeyen sesleri alarak soruna neden olabilir
Mikrofon Duyarlılığı Mikrofonun duyarlılık ayarını en düşük seviyeye ayarlayın Bu kulaklığınızın çevre seslerini daha az almasını sağlayabilir
Çıkış Cihazı Discord ayarlarında çıkış cihazı olarak doğru ses kartını seçtiğinizden emin olun Bazen yanlış çıkış cihazı seçimi ses sorunlarına neden olabilir

3 Windows Ses Ayarları

Varsayılan Cihaz Windows ses ayarlarında varsayılan iletişim cihazı olarak kulaklığınızı seçtiğinizden emin olun
Uygulama Özel Ses Ayarları Discord için özel ses ayarları varsa bu ayarları kontrol edin Bazı uygulamalar kendi içinde farklı ses ayarlarına sahip olabilir

4 Fiziksel Kontrol

Mikrofon Konumu Mikrofonun konumunu değiştirin Belki de mikrofon istenmeyen sesleri daha fazla almasına neden olan bir konumda olabilir
Kablo Bağlantıları Kulaklık kablosunun bilgisayarınıza ve herhangi bir adaptöre doğru şekilde bağlandığından emin olun

5 Diğer Uygulamalar

Çakışan Uygulamalar Arka planda çalışan diğer sesle ilgili uygulamaları geçici olarak kapatın Bu uygulamalar kulaklık ayarlarınızı etkileyebilir
Sürücü Güncellemeleri Ses kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun

6 Donanım Sorunu

Kulaklık Arızası Eğer yukarıdaki çözümler işe yaramazsa kulaklığınızda fiziksel bir sorun olabilir Bu durumda kulaklığı garanti kapsamında değiştirmek veya tamir ettirmek için Razera başvurabilirsiniz

Başka Bir USB Portu Deneyin Kulaklığı farklı bir USB portuna takmayı deneyin
Farklı Bir Bilgisayarda Deneyin Kulaklığı başka bir bilgisayarda deneyerek sorunun kulaklıktan mı yoksa bilgisayarınızdan mı kaynaklandığını anlayabilirsiniz
Discord Topluluğunda Yardım Alın Discordun resmi forumlarında veya topluluklarında benzer sorun yaşayan diğer kullanıcıların deneyimlerini ve çözümlerini okuyabilirsiniz

Bu adımları sırasıyla uygulayarak sorunu çözebilmeniz mümkün olmalıdır Eğer sorun devam ederse Razerın resmi destek sitesinden veya Discordun destek bölümünden yardım alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,142
Üyeler
175,169
Son üye
Soyuh
Geri